AlzaPlus+ sport AD homeoffice

Ledlenser H8R

Zobraziť katalóg
Ledlenser H8R
5 3 hodnotení
Čelovka so svetelným výkonom 600lm, dosvit 120m, dióda LED: 1×, maximálna doba svietenia 120h, stupeň krytia IPx4, napájanie: 1× dobíjací akumulátor, hmotnosť 158g
Kód:  SPTbd0358 Produktové číslo:  4058205005623 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ledlenser H8R

Neviete si rady, ako po tme niečo opraviť bez pomoci ďalšieho človeka, ktorý vám drží baterku? Vyskúšajte Čelovku Ledlenser H8R. Je to praktická baterka, ktorú nasadíte na hlavu a obe ruky vám zostanú voľné pre prácu. Navyše vás zaujme pomer výkonu a veľkosti tejto batérie. Vďaka Advanced Focus Systému svieti táto čelovka výkonom 600 lm do vzdialenosti 120m. Čelovka Ledlenser H8R funguje na akumulátor a podľa výkonu vydrží svietiť od 10 do 120 hodín. Nespornou výhodou tejto baterky je jej výklopná hlava, pomocou ktorej môžete stáčať svetelný kužeľ až o 90°. Výhodou je jej odolnosť proti striekajúcej vode a nárazu, čo ocenia predovšetkým rybári, športovci a priaznivci outdoorových aktivít. Svoje miesto si však nájde aj u domácich majstrov či montérov.

Kľúčové vlastnosti čelovky Ledlenser H8R

  • Dobíjanie na akumulátor
  • Výklopná hlava
  • Odolnosť proti striekajúcej vode a nárazu
  • Elektrolyticky pozlátené kontakty
  • Skvelý pomer výkonu a veľkosti batérie

Advanced Focus Systém

Svietidlá LEDLENSER sú jediné na svete, ktoré využívajú princíp lomu svetla. Bežné svetlá iba odrážajú svetlo od reflexných plôch vo vnútri hlavy svetla. Advanced Focus Systém vznikol spojením šošovky a reflektora. Vznikla tak reflektorová šošovka, ktorá umožňuje zaostriť lúč svetla s plynulým prechodom zo širokého homogénneho kruhu svetla do ostrého zväzku a naopak. Toto ostrenie sa vykonáva jednoduchým pohybom hlavy svetla - dopredu (zaostrenie) alebo dozadu (rozostrenie).

7 ročná záruka vďaka pozláteným kontaktom

Približne 70% porúch svietidiel je vďaka koróziam, ktoré sú spôsobené kyselinou alebo plynom z batérií. Batérie Ledlenser preto používajú pozlátené kontakty, vďaka tomuto drahému opatreniu však svietidlá Ledlenser vydržia celé desaťročia. Zlato je vynikajúci elektrický vodič a je extrémne odolné. Nepodlieha korózii a je vysoko chemicky odolné. Energia dodávaná z batérií nesmie ohrievať kontakty, ale musí byť dodávaná do LED diódy. Vďaka pozláteným kontaktom vydrží elektronika svietidiel Ledlenser neporušená desiatky rokov.

Hmotnosť:
158 g

Parametre a špecifikácia

Typ
Čelovka Hotovo!
Výkon
600 lm Hotovo!
Maximálny dosvit
120 m Hotovo!
Počet LED
1 × Hotovo!
Zdroj napájania
Nabíjací akumulátor Hotovo!

Typ

Typ
Čelovka Hotovo!

Vlastnosti

Výkon
600 lm Hotovo!
Maximálny dosvit
120 m Hotovo!
Počet LED
1 × Hotovo!

Napájanie

Zdroj napájania
Nabíjací akumulátor Hotovo!
Maximálna výdrž
120 h Hotovo!
Počet batérií
1 × Hotovo!
Typ batérie
Dobíjací akumulátor Hotovo!

Vodotesnosť

Stupeň krytia
IPx4 Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Ďalšie vlastnosti
USB nabíjanie, Vodoodolnosť Hotovo!

Farba

Farba
Čierna, Červená Hotovo!

Rozmery

Hmotnosť
158 g Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ledlenser H8R Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ledlenser H8R. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ledlenser H8R. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ledlenser H8R. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ledlenser H8R.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií