AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Ledlenser SEO 3 green

Zobraziť katalóg
Ledlenser SEO 3 green
5 7 hodnotení
Čelovka so svietivosťou 100 lm, dosvit 100 m, 1 ks LED diód, vodoodolná podľa IPx6, napájanie: aaa × 3×, hmotnosť 105g
Kód:  SPT753 Produktové číslo:  4029113610353 Stránky výrobcu

Ledlenser SEO 3 green


Čelové svietidlo od spoločnosti LEDLENSER SEO 3 dokáže osvietiť svoje okolie až do 100 metrov pomocou troch veľmi výkonných LED diód so svetelným tokom so silou 100 lm. Na výber máte z troch režimov svietenia. O napájanie svietidla sa stará trojica batérií AAA, ktoré sú už súčasťou balenia. Disponuje veľmi ľahkým a kompaktným telom, ktoré ju predurčuje ako ideálneho pomocníka pre turistov či ako perfektné príslušenstvo, ktoré sa nestratí na rôznych dovolenkách a iste ani doma. Využitie určite nájdete. Manipulácia s ňou je veľmi jednoduchá. Takisto je vybavená blokáciou tlačidla proti spusteniu. Určite tiež oceníte výklopnú hlavu na jednoduché zaostrenie lúča a neoslňujúce červené LED svetlo. Tužkové batérie sú uložené priamo v reflektore, čo zaručuje oveľa lepšiu skladnosť čelovky. Samotnú čelenku môžete vymeniť a podľa potreby aj vyprať. LEDLENSER SEO 3 green je ideálna pre všetkých dobrodruhov.


Kľúčové vlastnosti čelovky LEDLENSER SEO 3 green

  • Certifikácia odolnosti IPX6
  • Výdrž batérií až 40 hodín (3× AAA)
  • Pozlátené kontakty predlžujúce životnosť
  • Svietivosť 15 – 100 lm
  • Tri režimy svietenia
  • Hmotnosť 105 gramov
  • Záruka 5 rokov navyše po zaregistrovaní

Balenie obsahuje: svietidlo, 3× AAA batérie, samolepku 100 % originál, návod



Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Měl bych dotaz ke zboží : čelovka Led Lenser SEO 3 green a sice zda-li má paměť režimu, tzn. nastavím-li po zapnutí např. slabý výkon svícení, tak jestli je možné v tomto režimu čelovku zapínat a vypínat bez zbytečného přepínání dalších režimů jako je blikání, svícení na vysoký výkon atd.. což je např. na rybách na obtíž tak jak to uměla moje dosloužilá čelovka od firmy Petzl (tyto ale bohužel nenabízíte) Děkuji.

Diskusia a poradňa k Ledlenser SEO 3 green
Príslušenstvo pre Ledlenser SEO 3 green Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ledlenser SEO 3 green. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ledlenser SEO 3 green. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ledlenser SEO 3, zöld.
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií