Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

LEXA EST ELECTRIC CORAL

Zobraziť katalóg
LEXA EST ELECTRIC CORAL
Viazanie na snowboard – určené pre ženy na all mountain, vhodné pre rekreačných jazdcov, prichytenie pomocou Burton EST, s kovovou račňou, s plastovým baseplatom, sezóna 2019/2020
Kód:  SPTburto085nad Produktové číslo:  SPTburto085nad Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LEXA EST ELECTRIC CORAL Predaj skončil

LEXA EST ELECTRIC CORAL

Viazanie Burton Lexa Est Electric Coral pre sezónu 2019/20 je ako stvorené pre rekreačných športovcov vďaka mäkkosti a tolerancii k chybám. Je určené pre ženy na all mountain. Jeho flex je medium a viazanie je obohatené o technológiu EST, ktorá poskytuje kompatibilitu s montážnym systémom The Channel. Základňa Single Component EST Construction je odľahčená a ponúka konzistentné odpruženieStrapy v podobe Hammockstrap 2.0 a SuperGrip Capstrap 2.0 majú nízky profil spolu s 3D zakrivením na precíznu reakciu. Čalúnenie Triple Axis Spine sa stará o maximálny komfort pri nosení. Reakciu zlepšuje pätka Hi-Back Zero Forward Lean so zosilnenou gumovou výstužou a s možnosťou jednoduchého nastavenia uhla pätky. Nechýbajú kvalitné pracky Double Take Buckles Insta-Click na jednoduché zapínanie. Na výber z rôznych veľkostí.

Kľúčové vlastnosti viazania Burton Lexa Est Electric Coral

  • Viazanie Burton má flex medium a je kompatibilné s montážnym systémom The Channel
  • Burton Lexa Est Electric Coral v modernom červenom vyhotovení s čiernymi detailmi
  • Určené pre ženy na all mountain
  • Odľahčená základňa Single Component EST Construction
  • Veľmi odolné strapy s 3D dizajnom a čalúnením Triple Axis Spine
  • Kvalitné pracky Double Take Buckles Insta-Click s jednoduchým zapínaním
  • Pätka Hi-Back Zero Forward Lean s možnosťou nastavenia uhla pätky
  • Na výber z rôznych veľkostí

Technológia viazania Burton Lexa

Strapy Hammockstrap 2.0 a SuperGrip Capstrap 2.0 majú minimalistický 3D dizajn a vyznačujú sa vysokou odolnosťou. Na bezproblémové a pevné dotiahnutie slúžia kvalitné pracky Double Take Buckles Insta-Click. O tlmenie dopadov sa potom stará technológia Single Component EST Construction a k maximálnemu pohodliu pri nosení prispieva čalúnenie Triple Axis Spine.

Sezóna:
2019/20


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LEXA EST ELECTRIC CORAL Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LEXA EST ELECTRIC CORAL. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LEXA EST ELECTRIC CORAL.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií