Dvojročná záruka teraz aj pre firmy MS hokej

Lezyne GPS Watch Color HR Black

Zobraziť katalóg
Lezyne GPS Watch Color HR Black
Športtester - nová rada, kompaktné odolné telo, multišportové využitie, jednoduchý funkčný dizajn, GPS/Glonass, akcelerometer, ANT+ a Bluetooth, Lezyne Ally aplikácia dostupná pre Android a iOS, voliteľné pole, 14 h prevádzky GPS módu a viac ako 100 h bez GPS, balenie s meračom tepovej frekvencie, váha 29 g
Kód:  SPTLE002 Produktové číslo:  4712805987672 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lezyne GPS Watch Color HR Black Predaj skončil

Lezyne GPS Watch Color HR Black

Lezyne Micro C nie sú len obyčajné športové hodinky, ale vďaka kombinácii GPS čipu, hrudného pásu či funkciám, ktoré sú prevzaté z cyklopočítačov sa z nich stávajú všestranné hodinky vhodné predovšetkým na cyklistiku, pešiu turistiku alebo beh, avšak vďaka režimu "Lifestyle" sú vhodné aj na každodenné nosenie. Hodinky zaujmú na prvý pohľad netradičným, ale veľmi praktickým a funkčným vyhotovením. Najvýraznejším prvkom je samozrejme displej s vysokým rozlíšením, ktorý je farebný a dostatočne veľký, a aj preto sa na neho zmestí veľa informácií. Ovládanie je zabezpečené pomocou štyroch intuitívnych tlačidiel. Hodinky sa tiež vyznačujú extrémnou odolnosťou voči poveternostným vplyvom. Súčasťou balenia je aj hrudný pás pre meranie tepovej frekvencie.

Kľúčové vlastnosti

  • Nízka hmotnosť - 29 gramov
  • GPS/GLONASS, Bluetooth a ANT+
  • Možnosť prispôsobenia displeja (programovateľné pole)
  • Turn by turn navigácia
  • Hrudný pás a adaptér na riadidlá v balení
  • Mobilná aplikácia Lezyne Ally kompatibilná s iOS a Android
  • Kompatibilný so Strava Live Segments

Navrhnuté pre športovcov

Čo sa týka konektivity, tak sú Lezyne Micro C vybavené Bluetooth a ANT+, vďaka čomu ich môžete ľahko spárovať s wattmetrami, pulzmetrami či snímačmi rýchlosti alebo kadencie. Samozrejmosťou je potom možnosť spárovania s mobilnými zariadeniami ako sú telefóny a tablety vybavené operačnými systémami Android či iOS. K dispozícii je tiež na stiahnutie aplikácia Lezyne Ally umožňujúca živé sledovanie aktuálnych hodnôt. V neposlednom rade poskytne detailný pohľad a prehľad vašich už vykonaných aktivít. Nechýbajú ani inteligentné upozornenia - na displeji hodiniek sa zobrazí upozornenie, ak vám príde SMS, e-mail alebo budete mať zmeškaný hovor.

Dlhá výdrž

Pohodlné nosenie zaistí odolný a komfortný remienok. Integrovaná batéria sľubuje výdrž až 100 hodín v pohotovostnom režime, so zapnutou GPS dosahuje výdrž až 14 hodín. Pamäť je schopná zaznamenať až 200 hodín aktivít. Nabíjanie uľahčí integrovaný USB konektor priamo v tele hodiniek. Vstavaný akcelerometer počíta kroky, teda Lezyne Micro C fungujú aj ako krokomer. Hrudný pás (súčasťou balenia) poskytne presné informácie o vašej tepovej frekvencii. V balení tiež nájdete adaptér na montáž na riadidlá bicykla.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lezyne GPS Watch color HR Black .
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií