Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

LifeSpan DT5 Manual desk

Zobraziť katalóg
LifeSpan DT5 Manual desk
Stôl k bežeckému pásu TR800-DT5, pre prácu postojačky s manuálnym ovládaním výšky, súčasťou polstrované opierky, ovládací panel, plocha pracovnej dosky 78.7x118cm
Kód:  SPTm0707 Produktové číslo:  855959000966

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

LifeSpan DT5 Manual desk Predaj skončil

LifeSpan DT5 Manual desk

Čas sú peniaze. Počas práce by ste však nemali zabúdať ani na fyzickej aktivity. Stôl LifeSpan DT5 k bežeckému pásu TR800-DT5 vám umožní pracovať postojačky, takže môžete obe činnosti jednoducho prepojiť. Výšku možno ovládať ľahko manuálne. Stoj je opatrený polstrovanými opierkami, čo je tiež garanciou pohodlného užívania. Jedná sa teda o ideálne riešenie pre jednotlivcov i tímy (nielen) do kancelárií. Vyskúšajte teda aj vy, aké je to snúbiť pracovný program sa cvičením. 

kľúčové vlastnosti

  • Moderný stôl umožňujúce pracovať postojačky
  • Jednoduché manuálne ovládanie výšky
  • Polstrované opierky pre pohodlné užívanie

Parametre a špecifikácia

Typ
Bezmotorový Hotovo!
Šírka
118 cm Hotovo!
Hĺbka
79 cm Hotovo!

Typ

Typ
Bezmotorový Hotovo!

Celkový rozmer

Šírka
118 cm Hotovo!
Hĺbka
79 cm Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LifeSpan DT5 Manual desk Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si LifeSpan DT5 Manual desk. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LifeSpan DT5 Manual desk.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií