AlzaPlus+ sport AlzaBoxy Q1

LMF FireLighting Kit Green/Black

Zobraziť katalóg
LMF FireLighting Kit Green/Black
4,7 3 hodnotení
Set – na rozloženie ohňa kdekoľvek
Kód:  SPT5029 Produktové číslo:  7331423008605
LMF FireLighting Kit Green/Black Predaj skončil

LMF FireLighting Kit Green/Black

Či už je to táborový oheň v prírode, na chalupe, pri vode, jednoducho všade tam, kde to žije, zíde sa vám táto veľmi praktická a kompaktná súprava Fire Lighting Kit. Kvalita výrobku od švédskeho výrobcu Light My Fire je zaručená dlhoročnými skúsenosťami a pôsobením tejto spoločnosti na trhu.

Kľúčové vlastnosti

  • Praktický a kompaktný pomocník
  • Dobrá cena
  • Kvalitné spracovanie
  • Podpaľovač bol vyvinutý pre armádne zložky
  • Ekologická a rýchla cesta k rozloženiu ohňa

Vyvinuté pre armádne zložky

Tento masívne rozšírený produkt bol pôvodne vyvinutý pre armádu a vďaka mnohým vychytenostiam sa stal veľmi obľúbeným medzi vojakmi, milovníkmi kempov, poľovníkmi ale i rybármi. Kresadlo zaručuje pohodlné rozloženie ohňa, dokonca aj v daždi a má výdrž, akoby ste vyškrtali 3000 zápaliek. Už žiadne ďalšie namáhavé rozkladanie ohňa ani nutnosť použiť chemický podpaľovač, ktorý obsahuje škodlivé výpary. Súprava obsahuje kresadlo FireSteel Cout 2.0, jeden kus TinderStick a praktickú pomôcku na opekanie s názvom Grandpa's FireFork – dedkova opekacia vidlička. TinderStick je vyrobený z pňov borovíc, ktoré pochádzajú z horských oblastí v Mexiku. Obsahuje až 80 % živice a veľmi ľahko sa zapáli, aj keď je mokrý. Grandpa's FireFork sa ľahko a prakticky uchytí na akúkoľvek palicu a ohnuté konce udržia akúkoľvek safaládku. S touto súpravou si zamilujete všetky táborové ohne.

 
Poznámka:
» Všetky kresadlá

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre LMF FireLighting Kit Green/Black Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Light My Fire FireLighting Kit Green/Black. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: LMF FireLighting Kit Green/Black.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií