PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Loap Base Dinos zelený

Zobraziť katalóg
Loap Base Dinos zelený
5 2 hodnotení
Spací vak – múmia, trojsezónny, detský, výplň duté vlákno, komfortná teplota 0°C, maximálna výška postavy 150cm, rozmery zabaleného spacáku 36×20cm (Š×V), zelená farba
Kód:  SPTloa0077 Produktové číslo:  8592946997428

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Loap Base Dinos zelený

Ste fanúšikom kempovania či nocovania v prírode a nutne si potrebujete zohnať novú výbavu? Potom určite oceníte spací vak Loap Base Dinos zelený so vzorom dinosaurov, ktorý vás nadchne svojím pohodlím. Tento spací vak je špeciálne dizajnovaný na splynutie s detským telom. Výplň spacieho vaku zabezpečuje duté vlákno Grade G6D. Duté vlákna skvele odolajú vlhkosti, ponúkajú aj výnimočnú životnosť a okrem iného sú vhodné aj pre alergikov. Tento trojsezónny spacák Loap Base Dinos zelený vašim deťom zabezpečí pohodlie, pretože ho môžu využiť od jari až do jesene. Teplotná hranica, pri ktorej sa deti dobre vyspia sa pohybuje okolo 0 °C. Múmiový spací vak zadrží maximum tepla vnútri, pretože je dizajnovaný tak, aby presne kopíroval detskú postavu.


Kľúčové vlastnosti múmiového spacieho vaku Loap Base Dinos zelený

  • Určený špeciálne pre deti
  • Maximálna výška postavy na pohodlné použitie Loap Base Dinos je 150 cm
  • Múmiový tvar na perfektné kopírovanie ľudského tela a teda udržanie komfortnej teploty vnútri
  • Jednovrstvová konštrukcia
  • Spacák Loap Base Dinos zelený so vzorom dinosaurov je vybavený náplňou z dutého vlákna Grade G6D
  • Táto výplň odoláva vlhkosti a je vhodná aj pre alergikov
  • Povrch sa ľahko udržuje a rýchlo schne
  • Model zeleného spacieho vaku Loap Base Dinos môžete používať od jari do zimy
  • Ideálna teplota na použitie je okolo 0 °C, extrémna najnižšia teplota až -10 °C
  • Súčasťou je skladný, kompresný obal
  • Hmotnosť spacieho vaku Loap Base Dinos zelený je 1 000 g

Vyrazte do prírody s ideálnou výbavou

Kempovanie môže priniesť do bežného života s deťmi veľa dobrodružstiev. Určite sa však treba na prenocovanie v prírode riadne vybaviť. Nielenže by vám aj deťom bez správneho spacieho vaku bola zima, ale spacák tiež dodáva psychický pocit bezpečia. V takýchto prípadoch vám pre deti perfektne poslúži práve Loap Base Dinos zelený s potlačou dinosaurov, ktorý je ideálny pre deti. Či už sa chystáte spať v stane, či pod širákom, Loap Base Dinos zaručí vašim deťom pohodlie.

Funkčná výplň spacieho vaku Loap Base Dinos

Jednovrstvový trojsezónny spacák Loap Base Dinos zelený v štýle múmie sa veľmi ľahko udržuje a je vyplnený dutými vláknami Grade G6D, ktoré sa starajú o maximálnu funkčnosť spacieho vaku. Okrem toho, že vynikajú výnimočnou životnosťou sa ich nemusia obávať ani alergici. Navyše duté vlákna v zelenom Loap Base Dinos pomerne dobre odolávajú vlhkosti. Ak vám teda nevyjde počasie podľa predstáv, nemusíte mať obavy a vaše deti sa vyspia v suchu. Keď sa chystáte opäť vydať do prírody, na ľahký prenos stačí spacák Loap Base Dinos zbaliť do kompresného obalu a hodiť ho do batoha. To pri váhe 1 000 gramov nie je záťaž, ktorú by ste príliš pocítili.

S Loap Base Dinos prenocujete kdekoľvek až tri sezóny

Či už je stanovanie vaším koníčkom, či len potrebujete novú výbavu pre deti na prespávanie kdekoľvek mimo domova, múmiový Loap Base Dinos zelený je perfektnou voľbou na akúkoľvek situáciu a takmer všetky ročné obdobia. Od jari až do jesene, kedy sa nočná teplota bude pohybovať okolo 0 °C, si môžu byť isté pokojným spánkom aj zimomravejšie deti, zatiaľ čo tie odolnejšie sa komfortne vyspia aj pri -5 °C. Spacák je totiž navrhnutý presne tak, aby kopíroval tvar detského tela, a tak vnútri udržal maximum tepla. Pohodlie v Loap Base Dinos zelenom budú mať deti s výškou do 150 cm.


Parametre a špecifikácia

Určenie
Detský Hotovo!
Výplň
Duté vlákno Hotovo!
Max. výška postavy
150 cm Hotovo!
Komfortná teplota
0 °C Hotovo!

Použitie

Určenie
Detský Hotovo!
Výplň
Duté vlákno Hotovo!

Max. výška postavy

Max. výška postavy
150 cm Hotovo!

Teplotné rozsahy

Komfortná teplota
0 °C Hotovo!
Limitná teplota
-5 °C Hotovo!
Extrémna teplota
-10 °C Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1 000 g Hotovo!

Farba

Farba
Zelená Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Loap Base Dinos zelený Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Loap Base Dinos zelený. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Loap Base Dinos - zöld.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií