Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AlzaBoxy Q1

Loap Dauhali čierny

Zobraziť katalóg
Loap Dauhali čierny
4,5 4 hodnotení
Spací vak – múmia, letný, unisex, výplň grade G6D, komfortná teplota 4°C, maximálna výška postavy 190cm, rozmery zabaleného spacáku 3.8×2cm (Š×V), čierna farba, hmotnosť 1100g
Kód:  SPTloa0074 Produktové číslo:  8592946943425

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Loap Dauhali čierny

Ste fanúšikom kempovania či nocovania v prírode a nutne si potrebujete zohnať novú výbavu? Potom určite oceníte spací vak Loap Dauhali čierny, ktorý vás nadchne svojím pohodlím. Tento spací vak nájde využitie u mužov i žien. Výplň spacieho vaku zabezpečuje duté vlákno Grade G6D. Duté vlákna skvele odolajú vlhkosti, ponúkajú aj výnimočnú životnosť a okrem iného sú vhodné aj pre alergikov. Tento trojsezónny spacák Dauhali vám zabezpečí pohodlie, pretože ho môžete využiť od jari až do jesene. Teplotná hranica, pri ktorej sa dobre vyspíte sa pohybuje okolo 12 °C. Múmiový spací vak vnútri zadrží maximum tepla, pretože je dizajnovaný tak, aby presne kopíroval ľudskú postavu.


Kľúčové vlastnosti múmiového spacieho vaku Loap Dauhali čierny

  • Unisex zameranie – vhodný ako pre mužov, tak aj ženy
  • Maximálna výška postavy na pohodlné použitie Loap Dauhali je 190 cm
  • Múmiový tvar na perfektné kopírovanie ľudského tela a teda udržanie komfortnej teploty vnútri
  • Jednovrstvová konštrukcia
  • Spacák Dauhali čierny s červeným lemovaním je vybavený náplňou z dutého vlákna Grade G6D
  • Táto výplň odoláva vlhkosti a je vhodná aj pre alergikov
  • Povrch sa ľahko udržuje a rýchlo schne
  • Model čierneho spacieho vaku Loap Dauhali môžete používať od jari do zimy
  • Ideálna teplota na použitie je okolo 12 °C, extrémna najnižšia teplota až -3 °C
  • Súčasťou je skladný, kompresný obal
  • Hmotnosť spacieho vaku Loap Dauhali čierny s červeným lemovaním je 1 100 g

Vyrazte do prírody s ideálnou výbavou

Kempovanie môže priniesť do bežného života veľa dobrodružstiev. Určite sa však treba na prenocovanie v prírode riadne vybaviť. Nielenže by vám bez správneho spacieho vaku bola zima, ale tiež dodáva psychický pocit bezpečia. A v takýchto prípadoch vám perfektne poslúži práve Loap Dauhali čierny s červeným lemovaním, ktorý je vhodný ako pre mužov, tak aj pre ženy. Či sa už chystáte spať v stane, či pod širákom Loap Dauhali vám zaručí komfortné pohodlie.

Funkčná výplň spacieho vaku Loap Dauhali

Jednovrstvový trojsezónny spacák Dauhali čierny v štýle múmie sa veľmi ľahko udržuje a je vyplnený dutými vláknami Grade G6D, ktoré sa starajú o maximálnu funkčnosť spacieho vaku. Okrem toho, že vynikajú výnimočnou životnosťou sa ich nemusia obávať ani alergici. Navyše duté vlákna v čiernom Loap Dauhali pomerne dobre odolávajú vlhkosti. Ak vám teda nevyjde počasie podľa predstáv, nemusíte mať obavy a vyspíte sa v suchu. Keď sa chystáte opäť vydať do prírody, na ľahký prenos stačí spacák Dauhali zbaliť do kompresného obalu a hodiť ho do batoha. To pri váhe 1 100 gramov nie je záťaž, ktorú by ste príliš pocítili.

S Loap Dauhali prenocujete kdekoľvek až tri sezóny

Či už je stanovanie vaším koníčkom, či len potrebujete novú výbavu na prespávanie kdekoľvek mimo domova, múmiový Loap Dauhali čierny s červeným lemovaním je perfektnou voľbou na akúkoľvek situáciu a takmer všetky ročné obdobia. Od jari až do jesene, kedy sa nočná teplota bude pohybovať okolo 12 °C, si môžu byť istí pokojným spánkom aj zimomravejší ľudia, zatiaľ čo tí odolnejší sa komfortne vyspia aj pri 3 °C. Spacák je totiž navrhnutý presne tak, aby kopíroval tvar ľudského tela, a tak vnútri udržal maximum tepla. Pohodlie v Loap Dauhali budú mať ľudia s výškou do 190 cm.


Parametre a špecifikácia

Určenie
Unisex Hotovo!
Obdobie
Letný Hotovo!
Výplň
Grade G6D Hotovo!
Max. výška postavy
190 cm Hotovo!
Komfortná teplota
4 °C Hotovo!

Použitie

Určenie
Unisex Hotovo!
Obdobie
Letný Hotovo!
Výplň
Grade G6D Hotovo!

Max. výška postavy

Max. výška postavy
190 cm Hotovo!

Teplotné rozsahy

Komfortná teplota
4 °C Hotovo!
Maximálna teplota
25 °C Hotovo!
Limitná teplota
12 °C Hotovo!
Extrémna teplota
-3 °C Hotovo!

Tvar

Tvar
Múmia Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1 100 g Hotovo!

Farba

Farba
Čierna Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jaké jsou prosím rozměry sbaleného spacáku?

Diskusia a poradňa k Loap Dauhali čierny
Príslušenstvo pre Loap Dauhali čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Loap Dauhali černá-červená. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Loap Dauhali - fekete.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií