AlzaBoxy Q1 Star Wars

Loap Dauhali L sivý

Zobraziť katalóg
Loap Dauhali L sivý
Spací vak múmia, trojsezónny, výplň tvorí duté vlákno, tepelný komfort do 12 °C, pre osobu s maximálnou výškou 180cm, hmotnosť 1100g
Kód:  SPTloa0075 Produktové číslo:  8592946943456

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Loap Dauhali L sivý

Ste fanúšikom kempovania či nocovania v prírode a nutne si potrebujete zohnať novú výbavu? Potom určite oceníte spací vak Loap Dauhali L sivý, ktorý vás nadchne svojím pohodlím. Tento spací vak je navrhnutý pre ženy. Výplň spacieho vaku zabezpečuje duté vlákno Grade G6D. Duté vlákna skvele odolajú vlhkosti, ponúkajú aj výnimočnú životnosť a okrem iného sú vhodné aj pre alergikov. Tento trojsezónny spacák Dauhali L sivý s kontrastným ružovým vnútrom a lemovaním vám zabezpečí pohodlie, pretože ho môžete využiť od jari až do jesene. Teplotná hranica, pri ktorej sa dobre vyspíte sa pohybuje okolo 12 °C. Múmiový spací vak zadrží maximum tepla vnútri, pretože je dizajnovaný tak, aby presne kopíroval ľudskú postavu.


Kľúčové vlastnosti múmiového spacieho vaku Loap Dauhali L sivý dámsky

  • Vhodný pre ženy
  • Maximálna výška postavy na pohodlné použitie Loap Dauhali L je 180 cm
  • Múmiový tvar na perfektné kopírovanie ľudského tela a teda udržanie komfortnej teploty vnútri
  • Jednovrstvová konštrukcia
  • Spacák Dauhali L sivý s kontrastným ružovým vnútrom a lemovaním je vybavený náplňou z dutého vlákna Grade G6D
  • Táto výplň odoláva vlhkosti a je vhodná aj pre alergikov
  • Povrch sa ľahko udržuje a rýchlo schne
  • Model sivého spacieho vaku Loap Dauhali L môžete používať od jari do zimy
  • Ideálna teplota na použitie je okolo 12 °C, extrémny teplotný limit až -3 °C
  • Súčasťou je skladný, kompresný obal
  • Hmotnosť spacieho vaku Loap Dauhali L sivý s ružovým vnútrom je 1 100 g

Vyrazte do prírody s ideálnou výbavou

Kempovanie môže priniesť do bežného života veľa dobrodružstiev. Určite sa však treba na prenocovanie v prírode riadne vybaviť. Nielenže by vám bez správneho spacieho vaku bola zima, ale tiež dodáva psychický pocit bezpečia. A v takýchto prípadoch vám perfektne poslúži práve Loap Dauhali L sivý s kontrastným ružovým vnútrom a lemovaním, ktorý je vhodný predovšetkým pre ženy. Či sa už chystáte spať v stane, či pod širákom Loap Dauhali L vám zaručí komfortné pohodlie.

Funkčná výplň spacieho vaku Loap Dauhali L

Jednovrstvový trojsezónny spacák Dauhali L sa veľmi ľahko udržuje a je vyplnený dutými vláknami Grade G6D, ktoré sa starajú o maximálnu funkčnosť spacieho vaku. Okrem toho, že vynikajú výnimočnou životnosťou sa ich nemusia obávať ani alergici. Navyše duté vlákna v sivom Loap Dauhali L pomerne dobre odolávajú vlhkosti. Ak vám teda nevyjde počasie podľa predstáv, nemusíte mať obavy a vyspíte sa v suchu. Keď sa chystáte opäť vydať do prírody, na ľahký prenos stačí spacák Loap Dauhali L zbaliť do kompresného obalu a hodiť ho do batoha. To pri váhe 1 100 gramov nie je záťaž, ktorú by ste príliš pocítili.

S Loap Dauhali L prenocujte kdekoľvek až tri sezóny

Či už je stanovanie vaším koníčkom, či len potrebujete novú výbavu na prespávanie kdekoľvek mimo domova, múmiový Loap Dauhali L sivý s ružovým vnútrom a lemovaním je perfektnou voľbou na najrôznejšie výlety a takmer všetky ročné obdobia. Od jari až do jesene, kedy sa nočná teplota bude pohybovať okolo 12 °C, si môžu byť istí pokojným spánkom aj zimomravejší ľudia, zatiaľ čo tí odolnejší sa so spacím vakom Loap Dauhali L komfortne vyspia aj pri 4 °C. Spacák je totiž navrhnutý presne tak, aby kopíroval tvar ľudského tela, a tak vnútri udržal maximum tepla. Pohodlie v Loap Dauhali L budú mať ľudia s výškou do 180 cm.


Parametre a špecifikácia

Určenie
Dámsky Hotovo!
Výplň
Duté vlákno Hotovo!
Max. výška postavy
180 cm Hotovo!
Komfortná teplota
12 °C Hotovo!

Použitie

Určenie
Dámsky Hotovo!
Výplň
Duté vlákno Hotovo!

Max. výška postavy

Max. výška postavy
180 cm Hotovo!

Teplotné rozsahy

Komfortná teplota
12 °C Hotovo!
Limitná teplota
4 °C Hotovo!
Extrémna teplota
-3 °C Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
1 100 g Hotovo!

Farba

Farba
Sivá Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Jaká jsou rozměry sbaleného spacáku ?

Diskusia a poradňa k Loap Dauhali L sivý
Príslušenstvo pre Loap Dauhali L sivý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Loap Dauhali L šedý. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Loap Dauhali L - szürke.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií