Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Alza pre firmy

Longboard NoFear - modrý

Zobraziť katalóg
Longboard NoFear - modrý
rozmery 112 x 25 cm,, materiál 8 vrstiev javorového dreva
Kód:  HRAa5145 Produktové číslo:  8594166100237

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Longboard NoFear - modrý

Vychutnajte si športové aktivity na čerstvom vzduchu s jedinečným longboardy od kultovej značky NoFear. Tento jedinečný model s dĺžkou celých 44 palcov je vhodný pre bezhlavý carving a príjemný cruising po uliciach vášho mesta. Doska je vyvedená z ôsmich vrstiev javorového dreva, ktoré vám dodá dostatočnú pevnosť aj stabilitu pri jazde. Vrchná strana je ozdobená čiernym protišmykovým gripom s bielou potlačou loga spoločnosti. Spodná časť disponuje krásnymi farbami, ktoré donúti nejedného zvedavcov k pohledu na vás a vaše športové náradie.

Kľúčové vlastnosti

  • Ideálny longboard pre začiatočníkov
  • Veľmi pevné javorové doska
  • Kvalitné ložiská ABEC 7
  • Kolesá s dostatočnou tvrdosťou
  • Krásny potlač na spodnej časti

Úplná voľnosť pohybu

Produkt bol osadený veľmi kvalitnými ložiskami s označením ABEC 7 a kolesami o veľkosti 70 × 51 mm. Tie sa môžu pýšiť tvrdosťou 82A. Vďaka tomu sa celé doska veľmi dobre ovláda a vy si môžete dovoliť všelijaké triky a bezhlavé kreácie vo vysokej rýchlosti. Zdokonaľujte svoj jazdeckým um alebo sa proste len presúvajte z miesta A na miesto B, za pomoci tohto prkénko. Longboard od spoločnosti NoFear bol vyvinutý pre začínajúcich jazdcov i pokročilých nadšencov.

Rozmery:
112 × 25 cm

Hmotnosť:
4 kg

Ložiská:
ABEC 7

Kolieska:
PVC, tvrdosť 82A, rozmer 70 × 51 mm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Longboard NoFear - modrý Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Longboard NoFear - modrý.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií