AlzaPlus+ sport P&G MS v hokeji_CZ

Lulu 6" biela

Zobraziť katalóg
Lulu 6" biela
Kolobežka – so 6" palcovými kolesami biela
Kód:  SPTms0288 Produktové číslo:  8586018930215

Lulu 6" biela

Kolobežky sú opäť v móde. Choďte s dobou a kúpte si trendy vozidlo, ktoré skvele poslúži ako praktický dopravný prostriedok – všade, kam potrebujete, sa dostanete v rekordnom čase a ešte sa pri tom zabavíte. Jazdu na Lulu kolobežke so 6" kolesami si určite obľúbite. Je vybavená všetkým, čo je potrebné k svižnej a bezpečnej prevádzke. Vidlice a rám z ľahkého hliníka, penové gripy na pohodlný úchop, oceľová nášľapná brzda, protišmykový nášlap – to všetko ponúka. Okrem týchto benefitov prináša aj nízku hmotnosť (len 3,7 kg), ktorá zabezpečí jednoduchú manipuláciu, a primeranú nosnosť – 50 kg. 

Kľúčové vlastnosti

  • Rám a vidlica z ľahkého hliníka
  • Penové gripy na pohodlný úchop
  • Oceľová nášľapná brzda
  • Ložiská ABEC 5
  • Nízka hmotnosť
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lulu 6" biela Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Lulu 6" bílá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Lulu 6 "fehér.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií