AD homeoffice AlzaBoxy Q1

Luma Active LED Light, čiapka, modrá

Zobraziť katalóg
Luma Active LED Light, čiapka, modrá
Čelovka so svietivosťou 122 lm, dosvit 30 m, 2 ks LED diód, vodoodolná podľa IPx4, hmotnosť 70g
Kód:  SPTlum004NAD Produktové číslo:  SPTlum004NAD
Luma Active LED Light, čiapka, modrá Predaj skončil

Luma Active LED Light, čiapka, modrá

Dopustiť na ňu nedá žiadny cyklista – čelovka je totiž asi najpraktickejší nástroj, ktorý vám umožní si posvietiť. Hodiť sa bude kedykoľvek: posvietite si na chalupe, keď musíte dôjsť po drevo alebo keď nie ste dostatočný romantik na sviečky. Čelovka je preto múdrejší nástroj než obyčajné ručné svietidlo.

Ostrieľaní cestovatelia budú hľadať čelové svietidlo podľa napájania. Akumulátor sa hodí, ak budete svietidlo používať často, články a batérie sú lepšie, ak chcete mať čelovku v rezerve. Luma Active LED Light, čiapka, modrá poháňa nabíjací akumulátor. Celková kapacita zdroja je 1100 mAh.

Výkon čelovky Luma Active LED Light, čiapka, modrá

Svetelný tok označuje svetelnú energiu. Toto svetlo vyrobené značkou Luma vydáva svetelný tok 122 lm, čo zodpovedá zhruba 15 W wolframovej žiarovke. Posvietite si dokonca až na 30 m. Luma Active LED Light, čiapka, modrá takých parametrov dosiahne použitím 2 ks diód.

Kľúčové funkcie čelovky Luma Active LED Light, čiapka, modrá

  • Napájanie má na starosti zdroj Dobíjací akumulátor
  • Maximálna vzdialenosť svietenia je 30 m
  • Čelovka je nárazuvzdorná
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Luma Active LED Light, čiapka, modrá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Luma Active LED Light, čepice, modrá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Luma Active LED Light, sapka, kék.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií