AlzaPlus+ sport Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Lux rebel

Zobraziť katalóg
Lux rebel
Kolieskové korčule – pre začiatočníkov aj pokročilých, s nastaviteľnou veľkosťou, s kolieskami Impulse 70,72,76 × 24mm 82A,
Kód:  NADin046 Produktové číslo:  NADin046 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Lux rebel

Inline korčule Tempish Lux Rebel sú kvalitné korčule pre začiatočníkov i pokročilých v modernom dizajne s nastaviteľnou veľkosťou. Veľkosť korčule sa dá jednoduchým stlačením tlačidla zväčšiť až o 4 čísla. Vzhľad korčúľ je možné prispôsobiť podľa vás pomocou vymeniteľných ozdôb a jedinečných farebných šnúrok. Celkom si môžete na vašich korčuliach vytvoriť až 12 farebných kombinácií.

Kľúčové vlastnosti

  • Nastaviteľná veľkosť
  • Prispôsobiteľný dizajn, ktorý možno kombinovať podľa vašich predstáv
  • Vystužený podvozok pomocou inovatívnej 3D konštrukcie
  • Pevné zapínanie pomocou pracky Autolock, pásikom na suchý zips a šnurovaním
  • Anatomická vnútorná vložka pre zvýšenie pohodlnosti
  • Tvrdosť koliesok 82A

Inovatívna mechanika zmeny veľkostí

Veľmi intuitívny, pohodlný a rýchly systém zmeny veľkosti pomocou tlačidla Easy Push System. Stlačením tlačidla jednoducho roztiahnete korčuľu na vami požadovanú veľkosť. Nepotrebujete žiadne náradie ani manuály, zvládne to naozaj každý. Tempish Power Strap je spevňujúca páska cez priehlavok, zaisťujúca stabilitu chodidla a dodávajúca potrebný cit v chodidle, vám sprostredkuje jedinečné pohodlie aj po mnohých hodinách korčuľovania.

Perfektný systém odvetrávania

Tempish Air Comfort System zaisťuje odvetrávanie skeletu a zaistí skvelé odvetrávanie vašich chodidiel. Zabudnite na potom premočené chodidlá vďaka maximálnemu odvetraniu topánky, ktoré je dosiahnuté použitím nylonovej tkaniny a premysleným rozmiestnením vetracích otvorov.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Lux rebel Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tempish Lux rebel.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií