AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

MANA Prášok

Zobraziť katalóg
MANA Prášok
4,8 223 hodnotení
Trvanlivé nutrične kompletné jedlo – nutrične vyvážené jedlo vo forme prášku. Balenie obsahuje 35 jedál. Vyrobené v ČR. - 1,57 €/porcia
Kód:  MANA02 Produktové číslo:  8596172000044

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MANA Prášok

Jedlo pre lepší život.

MANA je lahodné, rýchle a vyvážené jedlo, ktoré dodá všetko, čo vaše telo potrebuje.

MANA Prášok je bezlaktózová potravina v prášku so sladidlom slúžiaca ako úplná náhrada celodennej stravy pre osoby od 18 rokov. Nejde o diétu, ale o životný štýl. MANA je rýchle, vyvážené, lahodné jedlo krémovejšej konzistencie. Najnovšie je rozdelená na 5 jedál denne, vždy 1 vrecúško obsahuje celodennú odporúčanú porciu. Môžete si MANU pripraviť na raňajky, ako desiatu alebo celodenné jedlo, vždy vám dodá potrebné živiny a zaženie pocit hladu. MANA je rýdzo český výrobok. Ocenia ju predovšetkým ľudia v zamestnaní, pri športovaní, na cestách, ale aj v bežných domácnostiach. Nechajte sa okúzliť božskou MANOU, lahodným jedlom na každý deň!

Obsah balenia:
7× 2 001 kcal





Samotná príprava pokrmu z prášku MANA je veľmi jednoduchá. Stačí pridať to správne množstvo ingrediencií, poriadne pretrepať a vaše chutné a výdatné jedlo je na svete. To si potom môžete vziať so sebou kamkoľvek. Keď vás prepadne hlad, vaša MANA vám bude vždy k dispozícii!



Boh je v detailoch.

MANA je navrhnutá v laboratóriu, založená na klinických štúdiách a vyrobená high-tech postupmi.



Technológia budúcnosti

Výrobcovia Many sa celý čas snažili o kompaktný produkt bez prekážok. Teraz sa im to skvele podarilo vďaka moderným technológiám, ktoré umožnili zlúčiť olej s práškom do jedinej robustný substancie.


Klinicky overené

MANA je založená na vedeckých stanoviskách EFSA a WHO a ďalej na viac ako 44 klinických štúdiách vstupných surovín, na báze ktorých môžeme uvádzať zdravotné tvrdenia.

Laboratórne analýzy

Každú surovinu v recepte testujeme hĺbkovou analýzou v štátom certifikovanom laboratóriu. Je doslova našou osobnou misiou vedieť o surovinách absolútne maximum.

High-Tech

Neustále inovujeme a vyvíjame udržateľnejší spôsob spracovania surovín, technológie plnenia a šetrnejšie spôsoby balenia našich produktov.

Uhlíková stopa

Zmena klímy je nepopierateľná. Sme odhodlaní kompletne prevádzkovať a vyrábať 100-percentne z obnoviteľných zdrojov energie, ako sú solárne, vodné a veterné do roku 2018.



Aktívne látky

  • Lipidy z morskej riasy – prispievajú k normálnej činnosti srdca, mozgu, zraku a k normálnej hladine triglyceridov v krvi
  • Sójový lecitín – má vynikajúce emulgačné vlastnosti, je antioxidantom a významným stavebným blokom nervových aj mozgových buniek
  • Ľanový olej – z rastlinných olejov má najvyššiu koncentráciu omega-3 mastných kyselín
  • Sójová bielkovina – táto vysokohodnotná bielkovina prispieva k rastu svalovej hmoty, jej udržaniu a k udržaniu zdravých kostí
  • Ovsená vláknina – beta-glukány obsiahnuté v ovsenej vláknine prispievajú k udržaniu normálnej hladiny cholesterolu v krvi
  • Vitamíny a minerálne látky – všetky pre telo potrebné vitamíny i minerály sú v MANE obsiahnuté v dostatočnom množstve
  • Fytonutrienty – beta-glukány, luteín, zeaxantín, beta-karotén, rastlinné steroly ako sitosterol, sitostanol, campesterol, vysoký obsah veľmi hodnotných omega-3 mastných kyselín ALA, DHA a EPA a ďalšie

Informácie pre alergikov:

  • Neobsahuje laktózu, orechy
  • Obsahuje sóju, lepok

Zloženie:
Maltodextrín, izolát sójovej bielkoviny, zmes olejov (olej z morských rias, repkový, kokosový, slnečnicový, ľanový), vitamín K1 (fylochinón), izomaltulóza, ovsená vláknina, sójový lecitín, arabská guma, soľ, B-Hydroxy-B-metylbutytrát vápenatý, chlorid draselný, uhličitan vápenatý, oxid horečnatý, jodičnan draselný, sukralóza, xantánová guma, retinyl acetát, tiamín hydrochlorid, riboflavín, nikotínamid, pantotenát vápenatý, biotín, kyselina listová, kyanokobalamín, kyselina askorbová, tokoferyl acetát, aróma.



S láskou k planéte

MANA je pokrokové jedlo, ktoré ide s dobou. Vďaka tomu sa zredukovala veľkosť balenia o 20% a podiel plastov klesol dokonca o úctyhodných 50,2%! Uhlíková stopa je tak znateľne menšia ako pri začiatkoch tohto produktu.



Dôležité informácie o výrobe MANA

  • Trvanlivé jedlo MANA je overené na viac ako 44 klinických štúdiách vstupných surovín
  • Každá použitá surovina je testovaná laboratórnou analýzou
  • MANA je vyrobená High-Tech postupmi

Chutné variácie k MANA

Ak si chcete ozvláštniť svoje jedlo, s MANA to nie je žiadny problém! Stačí pridať pár kúskov ovocia podľa vášho výberu a váš chutný pokrm je na svete!




Parametre a špecifikácia

Kalórií na 100 g
465 kcal (1 946,86 kJ) Hotovo!
Bielkoviny
23,4 g Hotovo!
Sacharidy
40 g Hotovo!
Cukry
10,5 g Hotovo!
Tuky
23,3 g Hotovo!

Energetická hodnota na 100 g

Kalórií na 100 g
465 kcal (1 946,86 kJ) Hotovo!

Zloženie na 100 g

Bielkoviny
23,4 g Hotovo!
Sacharidy
40 g Hotovo!
Cukry
10,5 g Hotovo!
Tuky
23,3 g Hotovo!
Nasýtené mastné kyseliny
2,3 g Hotovo!
Vláknina
6,3 g Hotovo!
Soľ
1,2 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, jedna se jiz o novou verzi v4?

Dobrý den proč je právě teď v TV Alza řeklama na zlevněnou Manu a zde ji nelze najít? Děkuji N. Kuršová

Dobrý den. Strava by měla být pestrá. Neoddiskutovatelně. To vám potvrdí každý lékař či specialista gastroenterolog. Myslíte si, že MANA je zdraví prospěšná?

Dobré odpoledne, chtěl bych se zeptat zda je u tohoto balení práškové Many přibalena i dávkovací lžička. Děkuji za odpověď!

Dobrý den, Chci se zeptat, vztahuje se na toto zboží nějaká studentská sleva (ISIC)? Děkuji.

Dobrý deň. Keď si dnes objednám Manu, príde mi už Mana mark5 len prášok bez oleja? Ďakujem.

Dobry den, zajima me jake jsou rozmery krabice, ve ktere se Mark 5 dodava. Diky za odpoved

Jaka verze je skladem? Dodava se Mark 5?

Dobrý den, je vámi nabízený prášek ve verzi Mark 5? Předem děkuji. Kůtek

já tam žádný olejíček neměl jen 7 prášků

123...
Diskusia a poradňa k MANA Prášok
Príslušenstvo pre MANA Prášok Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MANA Prášek.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií