Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaPlus+ sport AD homeoffice

Mango Wind Free limeta mat

Zobraziť katalóg
Mango Wind Free limeta mat
Lyžiarska prilba – pre mužov s Hard shell konštrukciou, ventilácia prilby 4 ventilačné otvory, vyhotovenie: mäkké uši, hmotnosť: 470g, sezóna: 2018/2019
Kód:  SPTman34nad
Mango Wind Free limeta mat Predaj skončil

Mango Wind Free limeta mat

Hľadáte prilbu, ktorá splní všetky vaše očakávania? V tom prípade nehľadajte ďalej – prilba Mango Wind Free v limetkovom vyhotovení s čiernymi detailmi je priamo pre vás. Ide o ideálnu voľbu lyžiarskej prilby pre mužov, ktorá je veľmi ľahká a vyrobená technológiou Hard Shell, ktorá kombinuje tvrdú vonkajšiu škrupinu z materiálu ABS či polykarbonátu a vnútorný polystyrén. Ponúka tak skvelú absorpciu nárazov a maximálnu ochranu. Ale myslelo sa aj na komfort. Preto má prilba celkom 4 ventilačné otvory a mäkké uši. O jednoduchosť nasadzovania a pevného upevnenia na hlave sa stará upínací systém Run System, skladajúci sa iba z jedného regulačného kolieska. Prilba je tiež schválená podľa európskej normy EN 1077. Na výber máte navyše z rôznych veľkostí podľa obvodu hlavy.

Kľúčové vlastnosti prilby Mango Wind Free limeta mat

  • Prilba Mango Wind Free v limetkovom vyhotovení s čiernymi detailmi zaujme svojím moderným dizajnom
  • Je veľmi ľahká s hmotnosťou iba 470 g
  • Jej vnútro aj vonkajšok je stvorený pre maximálnu ochranu aj komfort
  • Kvalitné materiály a Hard Shell konštrukcia
  • 4 ventilačné otvory na výmenu vzduchu a odvod vlhkosti
  • Jednoduché upínanie pomocou jedného kolieska vďaka technológii Runsystem
  • Na výber z rôznych veľkostí podľa obvodu hlavy
  • V súlade s normou EN 1077

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mango Wind Free limeta mat Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mango Wind Free limeta mat. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mango Wind Free matt lime.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií