Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Manta5 Hydrofoiler XE-1

Zobraziť katalóg
Manta5 Hydrofoiler XE-1
Elektrobicykel – na vodu, kombinácia technológie klzáka a elektrického šliapacieho pohonu, materiál karbón, tichý motor 400W
Kód:  Manta001 Produktové číslo:  E-1 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Manta5 Hydrofoiler XE-1

Máte radi adrenalínové športy a chcete si dopriať naozaj netradičný zážitok? Nevieme ako, ale novozélandskej spoločnosti Manta sa podarilo vyvinúť elektrický bicykel, ktorý jazdí po vodnej hladine. Ba čo viac, nejde o žiadny futuristický produkt ďalekej budúcnosti.

Kľúčové vlastnosti elektrobicykla Manta5 Hydrofoiler XE-1

  • Futuristický elektrobicykel určený pre pohyb na vodnej hladine
  • Možno dosiahnuť rýchlosť až 20 km/h
  • 400 W elektromotor zvládne fungovať až 60 minút
  • Kompletne kompozitné vyhotovenie

Netradičná zábava na vodnej hladine

Elektrobicykel Manta5 Hydrofoiler XE-1 je určený pre pohyb na rybníkoch, riekach, ale aj medzi morskými vlnami. Podľa uvoľneného videa to vyzerá na ohromne ľahkú záležitosť. Jednoducho len nasadnete a začnete šliapať. Až vás šliapanie prestane baviť, tak využijete nahromadenú energiu a 400 W elektromotor vás okamžite vystrelí vpred. Bez asistencie šliapania sa po hladine môžete preháňať až 60 minút.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Chtel jsem se zeptat kdy bude k prodeji a na cenu. Diky.

Diskusia a poradňa k Manta5 Hydrofoiler XE-1
Príslušenstvo pre Manta5 Hydrofoiler XE-1 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Manta5 Hydrofoiler XE-1. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Manta5 Hydrofoiler XE-1.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií