AlzaPlus+ sport Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

MATRIX S-Drive Performance Trainer

Zobraziť katalóg
MATRIX S-Drive Performance Trainer
Fitness stroj vysoko záťažové popruhy, plocha 152 × 51cm, nastaviteľný náklon, nosnosť 182
Kód:  SPTif0264 Produktové číslo:  S-drive

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MATRIX S-Drive Performance Trainer Predaj skončil

MATRIX S-Drive Performance Trainer

Patrí pobyt v posilňovni a zdokonaľovanie vašej postavy k neodmysliteľnej časti vášho života? Radi si dáte poriadne do tela? Či už patríte medzi výkonných športovcov či máte radi pohyb všeobecne, tento stroj vás milo prekvapí a uspokojí vaše náročné požiadavky na tréning. Spoločnosť MATRIX prichádza s unikátnym viacúčelovým strojom S-Drive, s ktorým budete mať perfektnú kondíciu a nové telo. Vzh)ľadom k tomu, že nie je potrebné ho pripojiť do elektrickej siete, môžete tohto obra postaviť tam, kde nebude nikomu prekážať.

Kľúčové vlastnosti

  • Vysoko záťažové nastaviteľné popruhy
  • 2vrstvý komerčný pás Habasit
  • Sedem stupňov sklonu
  • Ideálne pre budovanie sily
  • Brzdiaci mechanizmus s nastaviteľným odporom
  • Tréning vo všetkých smeroch pohybu
  • Rýchlosť bez limitu
  • Efektívne tréningový progres

Dokonalý vo všetkých smeroch

Stroj ponúka multifunkčné a veľmi ľahko nastaviteľné popruhy, sedem stupňov sklonu a kombinácii smerov pohybu aj zmenu intenzity, vďaka čomu dochádza k extrémne efektívnemu tréningovému progresu. Trénerom a inštruktorom športu napomáha nastavovať optimálnu intenzitu záťaže špeciálny brzdiaci mechanizmus, ktorý sa prispôsobí schopnostiam a potrebám športovcov. 

Dynamický tréning

Aktívne zapojenie hornej polovice tela je neoddeliteľnou súčasťou elitného atletického tréningu. K tomu vám pomôžu aj multifunkčné, veľmi ľahko nastaviteľné popruhy, ktoré umožňujú využiť prístroj S-Drive v plnej sile. Popruhy garantujú dokonalú bezpečnosť pri plnej intenzite tréningu a tým zaisťujú správnu formu pohybu. Výhodou stroja je tréning vo všetkých smeroch pohybu. Môžete vyraziť vpred, vzad alebo cvičiť bokom a kedykoľvek podľa potreby pozície meniť. Po celej ploche platformy sa nachádzajú madlá, ktoré umožňujú rýchle a bezpečné zmeny pohybu.  

Šprinty aj požadovaný odpor

Unikátny stroj S-Drive ponúka sedem stupňov sklonu, ktoré spolu so špičkovou odrazovou plochou a optimálnou záťažou vytvárajú tie najlepšie podmienky pre rozvoj svalovej sily a dynamickosti. Tréning šprintu bude stáť za to, nech už ho zvolíte po rovine alebo do kopca. Na svoje si prídu aj športovci, ktorí vyhľadávajú tréning s pneumatikou či padákom pre zvýšenie odporu. Požadovaný odpor v čase tréningu imituje unikátny brzdiaci mechanizmus. Môžete tak trénovať kedykoľvek bez ohľadu na počasie či voľnú atletickú dráhu. Neváhajte a kúpte si aj napriek vyššej obstarávacej cene tento super stroj a nebudete ľutovať.

 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť
123 kg Hotovo!
Typ
Bezmotorový Hotovo!
Nosnosť
182 kg Hotovo!
Šírka
88 cm Hotovo!
Výška
150 cm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
123 kg Hotovo!

Typ

Typ
Bezmotorový Hotovo!

Nosnosť

Nosnosť
182 kg Hotovo!

Celkový rozmer

Šírka
88 cm Hotovo!
Výška
150 cm Hotovo!
Hĺbka
195 cm Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MATRIX S-Drive Performance Trainer Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MATRIX S-Drive Performance Trainer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MATRIX S-Drive Performance Trainer futópad.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií