Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaPlus+ sport AD homeoffice

McDavid Kinesio Tape

Zobraziť katalóg
McDavid Kinesio Tape
Tejp 5 cm x 5 m rolka
Kód:  NADsc112

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

McDavid Kinesio Tape

McDavid Kinesio Tape sa stáva praktickým pomocníkom pre každého športovca. Adhezívna elastická bandáž na papierovej báze je vyrobená z materiálu na báze bavlny s elastickými vlastnosťami, ktoré sú podobné vlastnostiam ľudskej pokožky. To umožňuje svalom pracovať aktívne, neobmedzuje ich v pohybe a chráni ich po celej dĺžke. Má tiež priaznivé účinky na krvný obeh a funkciu kĺbov.

Kľúčové vlastnosti McDavid Kinesio Tape

  • Materiál s vlastnosťami podobnými ľudskej pokožke
  • Opravuje a aktivuje svaly
  • Reguluje krvný a lymfatický obeh
  • Zlepšuje funkciu kĺbov
  • Znižuje svalové napätie a bolesť
  • Šírka 5 cm, dĺžka 5 m

Oprava a aktivácia súčasne

Kinesio páska je vyrobená z vysoko priedušného, ​​elastického a nepremokavého materiálu, ktorý za žiadnych okolností dráždi pokožku a veľmi dobre priľne k pokožke. Okrem fixácie poskytuje aj aktivované svaly s aktiváciou.Vlnovité usporiadanie lepidla na obväz umožňuje zníženie tlaku tkaniva, čím sa zvyšuje priestor medzi kožou a svalmi, čím sa reguluje krvný a lymfatický obeh. Stimuláciou proprioreceptorov zlepšuje funkciu kĺbov a reguluje svalové napätie. Výsledné zníženie bolesti je dôsledkom vplyvu Kinesia pásky na postihnuté tkanivo. 

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre McDavid Kinesio Tape Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si McDavid Kinesio Tape.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií