Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

McDavid VOW Knee Wrap w/Hinges & Straps 4205, čierna

Zobraziť katalóg
McDavid VOW Knee Wrap w/Hinges & Straps 4205, čierna
4,7 3 hodnotení
Ortéza na koleno – v novom rozmere univerzálneho využitia, ako na kožu, tak cez nohavice, s najvyššou podporou kolena (stupeň 3)
Kód:  SPTspin034nad Produktové číslo:  SPTspin034nad
McDavid VOW Knee Wrap w/Hinges & Straps 4205, čierna Predaj skončil

McDavid VOW Knee Wrap w/Hinges & Straps 4205, čierna

McDavid VOW Knee Wrap w/Hinges & Straps 4205 je ortézou na koleno, ktorá poskytne najvyššiu možnú podporu kolena nielen na holej koži, ale dokonca aj cez nohavice. Ortéza je opatrená obojstrannou opierkou, ktorá je spevnená páskovým systémom. Umožňuje podporu vysokej úrovne pre mediálnu a laterálnu stabilitu aj pri prekonanom predchádzajúcom zranení. Jej ľahké a flexibilné vyhotovenie zaistí perfektnú kompresiu a spevnenie kolenného kĺbu. Individuálne prispôsobenie a nastavenie umožňujú horné a spodné nastaviteľné popruhy. Vrchná časť ortézy slúži na podporu svalov a kompresiu, zatiaľ čo spodná časť izoluje a stabilizuje kolennú kosť. Vďaka McDavid VOW Knee Wrap w/Hinges & Straps 4205 sa budete môcť aktívne a naplno venovať športovým aktivitám.

Kľúčové vlastnosti ortézy McDavid VOW Knee Wrap w/Hinges & Straps 4205

  • Ortéza na koleno
  • Možno nosiť na holej koži aj cez nohavice
  • Obojstranná opora
  • Ľahké a flexibilné vyhotovenie zaistí skvelú kompresiu
  • Horné a spodné nastaviteľné popruhy pre individuálne prispôsobenie
  • Podpora svalov, stabilizácia jabĺčka
  • McDavid VOW Knee Wrap w/Hinges & Straps 4205 vhodná na pravé i ľavé koleno
  • Čierna

Dokonalé spevnenie aj komfort s ortézou McDavid VOW Knee Wrap

Ortéza na koleno McDavid poskytne dokonalé spevnenie a fixáciu kolenného kĺbu, bez toho aby ho obmedzovala v pohybe. Systém Over Wrap navyše zabezpečí všestrannú úroveň kompresie a prispôsobenie. Aj vďaka tomu je ortézu možné používať na pravé aj ľavé koleno. Ortéza je ideálnou pomôckou pri miernej nestabilite kolena aj pri poúrazovom zotavovaní. Vyrobená je z veľmi priedušného materiálu, ktorý zaručí jej úplne komfortné nosenie.

Veľkosti:
S, M, L a XL


Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre McDavid VOW Knee Wrap w/Hinges & Straps 4205, čierna Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si McDavid VOW Knee Wrap w/ Hinges & Straps 4205, černá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: McDavid VOW Knee Wrap w/ Hinges & Straps 4205, fekete.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií