AlzaPlus+ sport Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Merrell Cham wrap slam UK 8

Zobraziť katalóg
Merrell Cham wrap slam UK 8
Obuv - pánska turistická a športová, podrážka Vibram®, veľkosť UK 8
Kód:  SPT10962o Produktové číslo:  018466942185 Stránky výrobcu
Merrell Cham wrap slam UK 8 Predaj skončil

Merrell Cham wrap slam UK 8

Merrel Chameleon Wrap Slam sú topánky určené pre ľahkú turistiku či bežné nosenie a vďaka svojim pokročilým technológiám sa radia medzi najpredávanejšie outdoorové topánky na celosvetovom trhu. Topánka poskytuje nohe maximálne pohodlie po celý čas chôdze, a to predovšetkým vďaka vrchnému Mesh materiálu, ktorý je dokonale priedušný, a špeciálnemu vzduchovému vankúšu Air Cushion, ktorý tlmí nárazy v oblasti päty. Nylonová podpora sa zase stará nielen o prirodzený pohyb chodidla, ale aj o dobrú stabilitu pri chôdzi.

Kľúčové vlastnosti

  • Vstrekovaním tvarovaná TPU výstuha päty a členku
  • Zvýšená tvarovaná špička pre väčšiu odolnosť a bezpečie
  • Priedušná podšívka z Mesh materiálu
  • Vyberateľná anatomicky tvarovaná stielka
  • Nylonová podpora klenby zabezpečí prirodzený ohyb chodidla a lepšiu stabilitu
  • Vibramová podrážka
  • Merrell Air Cushion tlmenie v pätnej časti

Dokonalá priľnavosť v každom teréne

Podrážka je hrubá 4 mm a disponuje jedinečnou technológiou Vibram Chameleon Sport/TC5+ umožňujúcou topánkam dokonalé priľnutie k terénu a pritom zostať oteruvzdorná. Táto technológia bola vyvinutá v spolupráci s poprednými odborníkmi a z topánok robí univerzálnu obuv ako do sucha tak i mokra. Ďalej sa vyznačuje výraznými brzdnými kolíkmi s ostrým uhlom a podkosenou pätou, čo umožňuje príjemnejšiu chôdzu z kopca. Do kopca sa vám tiež bude lepšie stúpať, predovšetkým vďaka mnohosmerným tlačným kolíkom v tvare "S". Prirodzený ohyb nohy zaručuje hladká podošva v mieste klenby. Podrážka Vibram je vyrobená z "Yellow Label" Trek Compound protišmykovej gumy.

Úžasná stabilita

Najväčšia výhoda topánok Merrel Chameleon Wrap Slam sa skrýva v patentovanej Air Cushion medzipodošve, ktorá absorbuje nárazy a zvyšuje stabilitu. Podrážka je pri chôdzi stláčaná a pri náraze päty absorbuje energiu porovnateľnú so štvornásobkom hmotnosti tela. To žiadna iná topánka nedokáže. Naviac tvorí výrazný pätný kalich, ktorý udržuje nohu v topánke v optimálnej polohe. Aj preto model Chameleon Wrap Slam poskytuje pohodlie a tlmenie ako bežecké topánky či stabilitu a kontrolu toľko potrebnú pri turistike.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Merrell Cham wrap slam UK 8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Merrell Cham wrap slam UK 8.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií