Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AD homeoffice Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Merrell Cham wrap slam UK 8

Zobraziť katalóg
Merrell Cham wrap slam UK 8
Obuv - pánska turistická a športová, podrážka Vibram®, veľkosť UK 8
Kód:  SPT10962o Produktové číslo:  018466942185 Stránky výrobcu
Merrell Cham wrap slam UK 8 Predaj skončil

Merrell Cham wrap slam UK 8

Merrel Chameleon Wrap Slam sú topánky určené pre ľahkú turistiku či bežné nosenie a vďaka svojim pokročilým technológiám sa radia medzi najpredávanejšie outdoorové topánky na celosvetovom trhu. Topánka poskytuje nohe maximálne pohodlie po celý čas chôdze, a to predovšetkým vďaka vrchnému Mesh materiálu, ktorý je dokonale priedušný, a špeciálnemu vzduchovému vankúšu Air Cushion, ktorý tlmí nárazy v oblasti päty. Nylonová podpora sa zase stará nielen o prirodzený pohyb chodidla, ale aj o dobrú stabilitu pri chôdzi.

Kľúčové vlastnosti

  • Vstrekovaním tvarovaná TPU výstuha päty a členku
  • Zvýšená tvarovaná špička pre väčšiu odolnosť a bezpečie
  • Priedušná podšívka z Mesh materiálu
  • Vyberateľná anatomicky tvarovaná stielka
  • Nylonová podpora klenby zabezpečí prirodzený ohyb chodidla a lepšiu stabilitu
  • Vibramová podrážka
  • Merrell Air Cushion tlmenie v pätnej časti

Dokonalá priľnavosť v každom teréne

Podrážka je hrubá 4 mm a disponuje jedinečnou technológiou Vibram Chameleon Sport/TC5+ umožňujúcou topánkam dokonalé priľnutie k terénu a pritom zostať oteruvzdorná. Táto technológia bola vyvinutá v spolupráci s poprednými odborníkmi a z topánok robí univerzálnu obuv ako do sucha tak i mokra. Ďalej sa vyznačuje výraznými brzdnými kolíkmi s ostrým uhlom a podkosenou pätou, čo umožňuje príjemnejšiu chôdzu z kopca. Do kopca sa vám tiež bude lepšie stúpať, predovšetkým vďaka mnohosmerným tlačným kolíkom v tvare "S". Prirodzený ohyb nohy zaručuje hladká podošva v mieste klenby. Podrážka Vibram je vyrobená z "Yellow Label" Trek Compound protišmykovej gumy.

Úžasná stabilita

Najväčšia výhoda topánok Merrel Chameleon Wrap Slam sa skrýva v patentovanej Air Cushion medzipodošve, ktorá absorbuje nárazy a zvyšuje stabilitu. Podrážka je pri chôdzi stláčaná a pri náraze päty absorbuje energiu porovnateľnú so štvornásobkom hmotnosti tela. To žiadna iná topánka nedokáže. Naviac tvorí výrazný pätný kalich, ktorý udržuje nohu v topánke v optimálnej polohe. Aj preto model Chameleon Wrap Slam poskytuje pohodlie a tlmenie ako bežecké topánky či stabilitu a kontrolu toľko potrebnú pri turistike.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Merrell Cham wrap slam UK 8 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Merrell Cham wrap slam UK 8.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií