AlzaPlus+ sport Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Merrell RANT beet red UK 3,5

Zobraziť katalóg
Merrell RANT beet red UK 3,5
Obuv – dámska, členková, priedušná podšívka z materiálu Mesh, veľkosť 3.5
Kód:  SPTm0789 Produktové číslo:  44214913893 Stránky výrobcu
Merrell RANT beet red UK 3,5 Predaj skončil

Merrell RANT beet red UK 3,5

Merrell RANT sú nízke dámske topánky určené do mesta, na bicykel i bežné nosenie či výlet v miernom teréne. Textilný zvršok v kombinácii s kvalitnou umelou kožou sa dokonale prispôsobí nohe a poskytuje celodenné pohodlie. Podšívka Mesh zabezpečuje dokonalú priedušnosť topánky, vyberateľná stielka z EVA materiálu je veľmi príjemná a pohodlná.
Bez pozornosti by nemala zostať ani technológia M-Select FRESH eliminujúca vznik zápachu či nylonová podpora, ktorá sa stará nielen o prirodzený pohyb chodidla, ale aj o dobrú stabilitu pri chôdzi. Po obvode hrany podrážky nájdete špeciálne výstupky M-Select Grip, ktoré zabezpečujú dobrú priľnavosť v mokrom i suchom počasí.

Kľúčové vlastnosti

  • Dámska obuv do mesta, na bicykel aj na výlety
  • Textilný zvršok kombinuje kvalitnú umelú kožu
  • Priedušná podšívka z Mesh materiálu
  • Pohodlná stielka z EVA materiálu
  • Nylonová podpora klenby
  • Antibakteriálna ochrana M-Select Fresh
  • M-Select Grip pre skvelú priľnavosť za sucha aj v mokrom počasí

Dokonalá priľnavosť v každom počasí

Podrážka disponuje špeciálnymi výstupkami po obvode hrany, ktoré zabezpečujú skvelú trakciu pri pohybe do strán. Šikmé výstupky zasa dokážu uvoľňovať nečistoty počas chôdze. Materiál, z ktorého sú vyrobené, je veľmi odolný a hlavne zabezpečuje dobrú priľnavosť nielen za sucha, ale aj na mokrom povrchu.

Ochrana pred mikróbmi

Technológia M-Select FRESH dokáže vďaka obsahu prirodzene sa vyskytujúcich priateľských mikróbov po dlhú dobu úspešne eliminovať zápach spôsobený potom a baktériami, a to bez chémie.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Merrell RANT beet red UK 3,5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Merrell RANT beet red UK 3,5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Merrell RANT Rübenrot UK 3.5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Merrell RANT Rübenrot UK 3.5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Merrell RANT beet red, UK 3,5.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií