Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

MET CROSSOVER čierna/cyan azúrová lesklá

Zobraziť katalóg
MET CROSSOVER čierna/cyan azúrová lesklá
Prilba na bicykel – unisex, MTB, cestná a mestská, veľkosť S, M, L a XL na obvod hlavy od 60 do 59 cm, in-mold technológia, upínacia spona na upínanie, certifikácia CE, AN/NZS, sieťka proti hmyzu, reflexné prvky, šilt, vypchávky a otočné koliesko na nastavenie veľkosti súčasťou, antibakteriálna vypchávka, materiál vypchávky molitan, hmotnosť 320 g, čierna a modrá farba
Kód:  SPTmet072nad Produktové číslo:  SPTmet072nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MET CROSSOVER čierna/cyan azúrová lesklá Predaj skončil

MET CROSSOVER čierna/cyan azúrová lesklá

Pri náročných cyklistických trasách aj pokojných výletoch by vám nemala vo výbave chýbať prilba na bicykel. Máme pre vás nachystanú kvalitnú cyklo prilbu Met. Táto MTB, cestná a mestská prilba je ako pre mužov, tak aj ženy. Prilba na bicykel Met má certifikáciu CE, AN/NZS. Najvyššiu pevnosť prilby na bicykel zaisťuje technológia double in mold, ktorá umožňuje nalisovať vnútorný skelet prilby priamo na polystyrénovú konštrukciu. Pri použití vysokého tlaku a teploty vznikne extrémne pevná a odolná prilba, ktorá sa môže pochváliť ochranou aj zo spodnej a tylovej časti prilby. Má aj bezpečnostné reflexné prvky, aby vás na ceste nebolo možné prehliadnuť. Na redukciu potenia hlavy má prilba 12 ventilačných otvorov. Cyklistická prilba Met zodpovedá veľkosti S, M, L a XL, ktorá bude sedieť jazdcom s veľkosťou hlavy od 52 do 64 cm.

Zásadné prednosti prilby na bicykel MET CROSSOVER čierna/cyan azúrová lesklá

  • Prilba na bicykel Met zaistí bezpečnú jazdu
  • Je ideálna pre mužov aj ženy
  • MTB, cestná a mestská prilba na bicykel má zásadné bezpečnostné prvky
  • Môže sa pochváliť certifikáciou CE, AN/NZS
  • Materiál vypchávok tvorí molitan
  • Typ vnútornej vložky: antialergická
  • Na upínanie cyklistickej prilby Met slúži upínacia spona
  • Veľkosť: S, M, L a XL
  • O dobré odvetrávanie sa stará 12 ventilačných otvorov
  • Dnes je už samozrejmosťou otočné koliesko
  • Cyklo prilba je vhodná na obvod hlavy 52–64 cm

Prilba na bicykel má slušnú výbavu

Vynikajúce doplnky cyklo prilby Met zlepšia každý výlet. Vetracie otvory disponujú sieťkou, ktorá zabraňuje vlietnutiu hmyzu pod prilbu. Nechýba ani v dnešnej dobe už samozrejmé otočné koliesko, s ktorým sa dá nastaviť veľkosť presne podľa konkrétnej hlavy. Vnútorná výstelka s antibakteriálnou ochranou zaisťuje pohodlie.

Cyklo prilba Met uchváti každého svojimi kvalitami

Cyklo prilba je vypracovaná s dôrazom na kvalitu a poskytne ochranu pri nepríjemnom náraze do hlavy. Preto bol na výrobu vypchávok zvolený veľmi pohodlný materiál, konkrétne molitan. Na upínanie cyklistickej prilby Met slúži upínacia spona. V prípade ostrého svetla príde vhod odnímateľný šilt na ochranu očí pred slnkom

Hmotnosť:

275 g

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MET CROSSOVER čierna/cyan azúrová lesklá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MET CROSSOVER černá/cyan azurová lesklá. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MET CROSSOVER fekete/fényes ciánkék.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií