PET AD homeoffice

MET VINCI MIPS shaded čierna matná

Zobraziť katalóg
MET VINCI MIPS shaded čierna matná
Prilba na bicykel unisex
Kód:  SPTmet048nad Produktové číslo:  SPTmet048nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MET VINCI MIPS shaded čierna matná Predaj skončil

MET VINCI MIPS shaded čierna matná

Helma na bicykel nie je súčasť výbavy, ktorú radno podceňovať – väčšina ťažkých úrazov sa stane tým, čo ju nenosia. MET VINCI MIPS shaded čierna matná je helma s plánovaným využitím na jazdenie na ceste. Odhadnete to podľa dôrazu na aerodynamiku a absencie šiltu, pretože cez neho po sklonení nad riadidlá nie je vidieť. Nič ale nebráni s helmou jazdiť na ktoromkoľvek jazdnom bicykli, určenie má vplyv na dizajn, ale nie bezpečnosť.

Zásadné je, aby helma „sadla“ a nekývala sa pri pohybe hlavou. Vnútorný obvod prilby možno v malých krokoch prispôsobiť jednou rukou otočným kolieskom. Veľkou výhodou je systém MIPS (multidirectional Impact Protection System), ktorý tlmí rotačné sily, čo sa deje pri väčšine pádov s kotúľaním. MIPS taképôsobenie rieši umožnením jemného pohybu medzi vložkou a škrupinou.

Zaujímavé parametre helmy na bicykel MET VINCI MIPS shaded čierna matná

  • Helma váži 260 g
  • MIPS znižujúci rotačné sily pri páde
  • 16 otvorov slúžiacich na ventiláciu
  • Ideálna na cestné bicykle

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MET VINCI MIPS shaded čierna matná Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MET VINCI MIPS shaded černá matná. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MET VINCI MIPS shaded matt fekete.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií