Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Mia Toro M1014/3-M - stříbrná

Zobraziť katalóg
Mia Toro M1014/3-M - stříbrná
Cestovný kufor - škrupinový, vnútorný rozmer: 60x44x28cm, vonkajší rozmer: 69x 47.5x29.5cm, objem: 74l/93l pri rozšírení, hmotnosť: 4.2kg, odporúčaná nosnosť 20kg, rozšíriteľný cca o 25%, TSA kódový zámok
Kód:  SPTbd0648 Produktové číslo:  812836022381

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mia Toro M1014/3-M - stříbrná

Oblečte cestovanie do nového štýlu s elegantnými kuframi MIA TORO Tasca Moderna! Strieborný cestovný kufor vo veľkosti M je vyrobený z ľahkého materiálu Armor-tech s povrchovou úpravou 'micro diamond' proti poškriabaniu. Vypuklá škrupina s veľkým vnútorným vreckom, látkovým deliacim vreckom na zips   a krížovým upínaním zaistí dostatočný priestor pre uloženie všetkých vecí. Kufor z kolekcie Tasca Moderna ľahko uzavriete pomocou zipsu, ktorý sa môže zapojiť do TSA bezpečnostného kódového zámku. Vďaka druhému zipsu ešte viac rozšírite vnútorný priestor kufra, a to až do objemu 93 l. Ergonomicky tvarované horné aj bočné madlo, teleskopická rukoväť a štyri otočné kolieska o 360 ° dali za vznik perfektnému pojazdnému systému s ľahkým používaním a maximálnym komfortom na cestách. 

Čo oceníte u cestovného kufra MIA TORO Tasca Moderna M strieborný

  • Cestovný kufor Mia Toro Tasca Moderna talianskeho dizajnu
  • Strieborné prevedenie s čiernymi detailmi
  • Pevný, kvalitný materiál s úpravou proti poškriabaniu
  • Pevná vypuklá škrupina
  • Má TSA kódovací zámok
  • Vyrobený vo veľkosti M
  • Rozšíriteľný vnútorný priestor cca o 25%
  • Teleskopický výsuvný systém
  • Dostatočný priestor pre uloženie vecí
  • Cestovný kufor Mia Toro má vnútorné vrecko s krížovým upínaním
  • Horné i bočné madlo
  • 4 otočné Glide-Tech kolieska o 360 °
  • Ľahký pojazdný systém pre jednoduché užívanie
  • 10-ročná záruka

Bezpečnostný systém Mia Toro

Cestovný kufor Mia Toro Tasca Moderna M strieborný je opatrený dokonalým bezpečnostným systémom proti poškodeniu kufra alebo odcudzenie vecí. Zapustený TSA zámok umožňuje odomknutie a opätovné uzamknutie vašej batožiny bez toho, aby hrozilo jeho poškodenie pri letiskovej kontrole. Kódovací zámok je nevyhnutný najmä pre lety do USA, Austrálie a Japonska, kde je bezpečnostná služba oprávnená skontrolovať obsah batožiny aj za použitia násilia, ak je kufor uzamknutý. S TSA zámkom využije na kontrolu univerzálny "MASTER" kľúč. Naviac je celý pojazdný systém umiestnený vo vnútri kufra Mia Toro pod textilnou podšívkou, aby nedošlo k poškodeniu systému pri preprave.

Vnútorné rozmery:
60 × 44 × 28 cm

Vonkajšie rozmery (vrátane koliesok a horného madla):
69 × 47,5 × 29,5 cm

Objem:
74 l / 93 l (pri rozšírení)

Nosnosť:
20 kg

 

Parametre a špecifikácia

Hmotnosť

Hmotnosť
4,2 kg Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
M Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť kufra
M Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, prosím z jakého materiálu je tento cestovní kufr vyrobený? V popisu je uvedeno - Armor-tech composite, jedná se o plast ABS, polycarbonat nebo kombinace ABS+PC? Děkuji ZR

Diskusia a poradňa k Mia Toro M1014/3-M - stříbrná
Príslušenstvo pre Mia Toro M1014/3-M - stříbrná Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mia Toro M1014/3-M - stříbrná.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií