Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Mio Cyclo Discover

Zobraziť katalóg
Mio Cyclo Discover
5 1 hodnotení
GPS navigácia – káblový prenos dát, meranie prejdenej vzdialenosti, meranie celkového času jazdy, tréningový denník, záznam trasy, dotykový displej, držiak súčasťou balenia, vodoodolná,, hmotnosť 151g, 3.5" displej, formát mapy OpenStreetMap
Kód:  MioCD01

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mio Cyclo Discover

Ak najradšej trávite svoj čas v sedle bicykla, cyklistická navigácia Mio Cyclo Discover sa stane vaším nerozlučným spoločníkom na cestách. Ponúkne vám nainštalované cyklistické i cestné mapy celej Európy, zvukové upozornenie pred každým pokynom a vodotesný obal so stupňom ochrany IPX5 na jazdu za každého počasia. O všetkom budete mať perfektný prehľad na 3,5" dotykovom displeji. Sledovanie a meranie vzdialenosti, času, rýchlosti, spálených kalórií a ďalších záznamov je samozrejmosťou a batéria vám vydrží až 10 hodín na jedno nabitie. Využiť môžete inovatívnu funkciu Surprise Me™ na náhodný výber trasy, NeverMiss™ cyklistický zápisník, alebo databázu bodov záujmu. Prepojte cyklonavigáciu Mio Cyclo Discover so svojim mobilným zariadením a budete mať stále prehľad o všetkých notifikáciách, prichádzajúcich správach, či hovoroch na displeji navigácie. Prepojenie s cyklistickými platformami Komoot a RouteYou ešte uľahčí zaznamenávanie a zdieľanie informácií o vašich dobrodružstvách na bicykli.


Kľúčové vlastnosti cyklistickej navigácie Mio Cyclo Discover

  • Cyklistická navigácia so zaujímavými funkciami
  • Jednoduché ovládanie navigácie Mio Cyclo Discover vďaka veľkým obrázkovým tlačidlám a jednoduchej štruktúre ponuky
  • K dispozícii budete mať nainštalované mapy 38 krajín Európy (OpenStreetMaps)
  • Pred každým pokynom vás upozorní zvukový signál
  • Prehľadný 3,5" dotykový displej
  • Samozrejmosťou je možnosť sledovania a merania rýchlosti, času, vzdialenosti, či spálených kalórií
  • Batéria vydrží až 10 hodín prevádzky navigácie Mio Cyclo Discover
  • So vstavanou databázou bodov záujmu neminiete žiadny cyklistický obchod, či občerstvenie
  • Funkcia NeverMiss™ urobí z vášho navigačného zariadenia cyklistický zápisník
  • Na náhodný výber z troch trás podľa vami zvoleného času jazdy, či vzdialenosti môžete využiť funkciu Surprise Me™
  • V prípade núdze vám vašu polohu oznámi funkcia „Kde som?“
  • Jednoduché nahrávanie, sťahovanie a plánovanie trás vám ponúkne nový cloudový nástroj
  • Možnosť prepojenia navigácie Mio Cyclo Discover s cyklistickými platformami Komoot a RouteYou
  • Obal cyklonavigácie je chránený vodotesným stupňom IPX5
  • Rozmery cyklonavigácie Mio Cyclo Discover sú 114 × 68 × 19 mm

Cyklonavigácia Mio Cyclo Discover s intuitívnym ovládaním

Navigačné zariadenie Mio Cyclo Discover vás na cestách dovedie kamkoľvek si budete priať. Perfektný prehľad o vašej trase budete mať na veľkej 3,5" dotykovej obrazovke, ktorej ovládanie je vďaka jednoduchej štruktúre ponuky a prehľadným obrázkovým tlačidlám veľmi jednoduché a intuitívne. Pred vydaním každého pokynu navigácia Mio Cyclo Discover vydá zvukový signál, takže o vašej trase nestratíte prehľad. Batéria vydrží až 10 hodín na jedno nabitie. Určite vás potešia aj nainštalovaná body záujmu (POI), kde sa môžete počas jazdy zastaviť, sú to napríklad predajne cyklistického vybavenia, možnosť občerstvenia, alebo pohotovostné služby. Navyše cyklonavigácia Mio Cyclo Discover dostala do výbavy aj vodotesné puzdro so stupňom ochrany IPX5, čo vám umožní používať navigáciu aj počas nepriaznivého počasia.

Nechajte sa prekvapiť ponúknutou trasou a objavujte nové krajiny s cyklistickou navigáciou Mio Cyclo Discover

S jedinečnou funkciou cyklistickej navigácie Mio Cyclo Discover Surprise Me™ vás čakajú nevšedné zážitky, nech už vás cesty zavedú kamkoľvek. Funguje to tak, že zadáte podľa vlastnej voľby čas, alebo vzdialenosť požadovanej trasy a navigácia Mio Cyclo Discover vám na základe týchto hodnôt vypočíta tri zodpovedajúce trasy. Ideálna funkcia pre všetkých dobrodruhov, ktorí už miestne trasy absolvovali a chcú objavovať nové zákutia. Navyše môžete využiť aj interný cyklistický zápisník NeverMiss™, vďaka ktorému vám navigácia Mio Cyclo Discover oznámi plánovaný bod záujmu, akonáhle sa k nemu priblížite. Vy si potom môžete naskenovať uvedený QR kód a prečítať si uložené poznámky. Buďte svojím vlastným sprievodcom s cyklistickou navigáciou Mio Cyclo Discover!

Plánujte svoje trasy v modernom štýle, Mio Cyclo Discover sa postará o všetky informácie za vás

Cyklonavigácia Mio Cyclo Discover je vybavená integráciou s cyklistickými platformami Komoot a RouteYou, takže si ľahko môžete svoje plánované trasy synchronizovať priamo v zariadení a nečaká vás žiadne zložité manuálne sťahovanie a import súborov .gpx. Zároveň máte k dispozícii nový cloudový nástroj na plánovanie trás a ľahké nahrávanie a sledovanie dát.


Mio Cyclo Discover

Funkcia NeverMiss™

S inovatívnou funkciou vašej cyklistickej navigácie Mio Cyclo Discover NeverMiss™ vám už žiadne zaujímavé miesto na cestách neunikne. Akonáhle sa priblížite k bodu záujmu, navigácia vám dá včas vedieť. Pri vložení odkazu sa všetky informácie o navštívenom mieste samé uložia do vášho cyklistického zápisníka.

Mio Cyclo Discover

Funkcia Surprise Me™

Ak ste rozhodnutí iba ako dlho či ako ďaleko chcete ísť, ale neviete presne kam, funkcia cyklonavigácie Mio Cyclo Discover Surprise Me™ je presne to pravé pre vás. Iba zadáte údaje o čase, či vzdialenosti a funkcia vám vygeneruje tri náhodné trasy, o ktorých ste možno ani nevedeli, že ich máte vo vašom okolí. Aj keď budete vždy vychádzať z rovnakého miesta, navigácia Mio Cyclo Discover vám zakaždým ponúkne iné cyklistické trasy ako predtým.

Mio Cyclo Discover

Nainštalované mapy cyklistickej navigácie Mio Cyclo Discover

Či už chcete na bicykli jazdiť vo svojej domovskej krajine alebo vyraziť za hranice, všade vám cyklistická navigácia Mio Cyclo Discover poslúži ako perfektný partner na cesty. Obsahuje totiž nainštalované cyklistické i cestné mapy 38 krajín Európy, vrátane Slovenskej republiky. Navigácia Mio Cyclo Discover obsahuje mapy týchto krajín:

  • AD, AT, BE, CH, DE, DK, ES, FL, FR, GB, GI, IE, IT, LI, LU, MC, MT, NL, NO, PT, SE, SM, VA, BG, CZ, HR, EE, GR, HU, LT, PL, RO, SK, SI, RS, TR, UA.

Mio Cyclo Discover

Prepojenie s Komoot a RouteYou

Užitočné informácie o vašej trase môžete ľahko získať vďaka prepojeniu navigácie Mio Cyclo Discover s cyklistickými platformami RouteYou a Komoot. Nemusíte ručne sťahovať a importovať žiadne súbory, plánované trasy sa jednoducho synchronizujú s vaším zariadením.

Mio Cyclo Discover

Databáza bodov záujmu

Navštíviť predajňu cyklistických potrieb, zájsť si do reštaurácie, či využiť pohotovostné služby nech už ste kdekoľvek, pre vás nebude žiadny problém s integrovanými, cyklisticky zameranými bodmi záujmu cyklonavigácie Mio Cyclo Discover.

Mio Cyclo Discover

Funkcia „Kde som?“

Každému sa môže stať, že občas zíde z trasy a zrazu netuší, kde sa to ocitol. Vďaka cyklistickej navigácii Mio Cyclo Discover a jej vstavanej funkcii „Kde som?“ sa však nikdy nestratíte. Funkcia vám prezradí vašu aktuálnu polohu, adresu a dokonca aj zemepisnú dĺžku a šírku, takže ľahko zistíte, kadiaľ vo svojom cestovaní pokračovať.


Nie je vyplnený Alternatívny text k fotografii!

Mio Cyclo Discover

Cloud nástroj na plánovanie trás

Vytvárať a spravovať svoje trasy budete môcť teraz veľmi pohodlne vďaka cloudovému nástroju MioShare. Nahrávanie a sledovanie dát o vašej jazde nebolo nikdy jednoduchšie!


Obsah balenia cyklistickej navigácie Mio Cyclo Discover:

  • Navigačné zariadenie Mio Cyclo Discover
  • Držiak na bicykel
  • Nabíjací (dátový) kábel

Parametre a špecifikácia

Výdrž batérie
10 h Hotovo!
Vlastnosti
Vodoodolná Hotovo!
Výbava
Dotykový displej Hotovo!
Funkcie
Záznam trasy, Celkový čas, Prejdená vzdialenosť, Tréningový denník Hotovo!
Súčasť balenia
Držiak Hotovo!

Vlastnosti

Výdrž batérie
10 h Hotovo!
Vlastnosti
Vodoodolná Hotovo!

Funkcie

Výbava
Dotykový displej Hotovo!
Funkcie
Záznam trasy, Celkový čas, Prejdená vzdialenosť, Tréningový denník Hotovo!

Výbava

Súčasť balenia
Držiak Hotovo!

Mapy

Formát mapy
OpenStreetMap Hotovo!

Hardvér a softvér

Prenos dát
Káblový Hotovo!

Funkcie

Funkcie
GPS, Záznam trasy, Dotykový displej, Držiak súčasťou, Celkový čas jazdy, Prejdená vzdialenosť, Vodoodolnosť, Tréningový denník Hotovo!

Rozmery

Šírka
68 mm Hotovo!
Uhlopriečka displeja
3,5" (88,9 mm) Hotovo!
Výška
114 mm Hotovo!
Hĺbka
18,6 mm Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
151 g Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, má MIO Cyklo Discovery lokalizaci do češtiny?

zaznamy o jizde je schopny sam posilat do stravy?

Dobry den, mapy ci aktualizace se dokupuji? Dekuji.

Diskusia a poradňa k Mio Cyclo Discover
Príslušenstvo pre Mio Cyclo Discover Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MIO Cyclo Discover. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mio Cyclo Discover.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií