AD homeoffice AD homeoffice

MIO CYCLO Discover Plus

Zobraziť katalóg
MIO CYCLO Discover Plus
GPS navigácia – bezdrôtový prenos dát, meranie prejdenej vzdialenosti, meranie celkového času jazdy, tréningový denník, záznam trasy, dotykový displej, notifikácie z mobilu, držiak súčasťou balenia, vodoodolná, pripojenie cez WiFi a Bluetooth, hmotnosť 177g, 4" displej, formát mapy OpenStreetMap
Kód:  MioCD02

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

MIO CYCLO Discover Plus

Ak najradšej trávite svoj čas v sedle bicykla, cyklistická navigácia Mio Cyclo Discover Plus sa stane vaším nerozlučným spoločníkom na cestách. Ponúkne vám nainštalované cyklistické i cestné mapy celej Európy, zvukové upozornenie pred každým pokynom a vodotesný obal so stupňom ochrany IPX7 na jazdu za každého počasia. O všetkom budete mať perfektný prehľad na 4" dotykovom displeji. Sledovanie a meranie vzdialenosti, času, rýchlosti, spálených kalórií a ďalších záznamov je samozrejmosťou a batéria vám vydrží až 15 hodín na jedno nabitie. Využiť môžete inovatívne funkcie Surprise Me™ na náhodný výber trasy, NeverMiss™ cyklistický zápisník, alebo databázu bodov záujmu. Prepojte cyklonavigáciu Mio Cyclo Discover Plus so svojím mobilným zariadením a budete mať stále prehľad o všetkých notifikáciách, prichádzajúcich správach, či hovoroch na displeji navigácie. Bezdrôtová synchronizácia a prepojenie s cyklistickými platformami Komoot a RouteYou ešte uľahčia zaznamenávanie a zdieľanie informácií o vašich dobrodružstvách na bicykli.


Kľúčové vlastnosti cyklistickej navigácie Mio Cyclo Discover Plus

  • Inteligentná cyklistická navigácia
  • Jednoduché ovládanie navigácie Mio Cyclo Discover Plus vďaka veľkým obrázkovým tlačidlám a jednoduchej štruktúre ponuky
  • K dispozícii budete mať nainštalované mapy 38 krajín Európy (OpenStreetMaps)
  • Pred každým pokynom vás upozorní zvukový signál
  • Prehľadný 4" dotykový displej
  • Samozrejmosťou je možnosť sledovania a merania rýchlosti, času, vzdialenosti, či spálených kalórií
  • Batéria vydrží až 15 hodín prevádzky navigácie Mio Cyclo Discover Plus
  • Možnosť Bluetooth prepojenia s vaším mobilným telefónom vám zabezpečí prehľad o notifikáciách na displeji navigácie
  • So vstavanou databázou bodov záujmu neminiete žiadny cyklistický obchod, či občerstvenie
  • Funkcia NeverMiss™ urobí z vášho navigačného zariadenia cyklistický zápisník
  • Na náhodný výber z troch trasy podľa vami zvoleného času jazdy, či vzdialenosti môžete využiť funkciu Surprise Me™
  • V prípade núdze vám vašu polohu oznámi funkcia „Kde som?“
  • Jednoduché nahrávanie, sťahovanie a plánovanie trás vám ponúkne nový cloudový nástroj s bezdrôtovou synchronizáciou MioShare
  • Možnosť prepojenia navigácie Mio Cyclo Discover Plus s cyklistickými platformami Komoot a RouteYou
  • Obal cyklonavigácie je chránený vodotesným stupňom IPX7
  • Rozmery cyklonavigácie Mio Cyclo Discover Plus sú 129 × 74 × 22 mm

Cyklistická navigácia Mio Cyclo Discover Plus s intuitívnym ovládaním

Navigačné zariadenie Mio Cyclo Discover Plus vás na cestách dovedie kamkoľvek si budete priať. Perfektný prehľad o vašej trase budete mať na veľkej 4" dotykovej obrazovke, ktorej ovládanie je vďaka jednoduchej štruktúre ponuky a prehľadným obrázkovým tlačidlám veľmi jednoduché a intuitívne. Pred vydaním každého pokynu navigácia Mio Cyclo Discover Plus vydá zvukový signál, takže o vašej trase nestratíte prehľad. Batéria vydrží až 15 hodín na jedno nabitie. So vstavaným Bluetooth rozhraním môžete aj počas vášho cestovania zostať v kontakte s priateľmi, pretože je možné zobrazovať správy z aplikácií sociálnych sietí vo vašom telefóne, ako napríklad Messenger, WhatsApp, alebo Twitter. Určite vás potešia aj nainštalovaná body záujmu (POI), kde sa môžete počas jazdy zastaviť, sú to napríklad predajne cyklistického vybavenia, možnosť občerstvenia, alebo pohotovostné služby. Navyše cyklonavigácia Mio Cyclo Discover Plus dostala do výbavy aj vodotesné puzdro so stupňom ochrany IPX7, čo vám umožní používať navigáciu aj počas nepriaznivého počasia.

Nechajte sa prekvapiť ponúknutou trasou a objavujte nové krajiny s cyklonavigáciou Mio Cyclo Discover Plus

S jedinečnou funkciou cyklistickej navigácie Mio Cyclo Discover Plus Surprise Me™ vás čakajú nevšedné zážitky, nech už vás cesty zavedú kamkoľvek. Funguje to tak, že zadáte podľa vlastnej voľby čas, alebo vzdialenosť požadovanej trasy a navigácia Mio Cyclo Discover Plus vám na základe týchto hodnôt vypočíta tri zodpovedajúce trasy. Ideálna funkcia pre všetkých dobrodruhov, ktorí už miestne trasy absolvovali a chcú objavovať nové zákutia. Navyše môžete využiť aj interný cyklistický zápisník NeverMiss™, vďaka ktorému vám navigácia Mio Cyclo Discover Plus oznámi plánovaný bod záujmu, akonáhle sa k nemu priblížite. Vy si potom môžete naskenovať uvedený QR kód a prečítať si uložené poznámky. Buďte svojím vlastným sprievodcom s cyklistickou navigáciou Mio Cyclo Discover Plus!

Plánujte svoje trasy v modernom štýle, Mio Cyclo Discover Plus sa postará o všetky informácie za vás

Cyklonavigácia Mio Cyclo Discover Plus je vybavená integráciou s cyklistickými platformami Komoot a RouteYou, takže si ľahko môžete svoje plánované trasy synchronizovať priamo v zariadení a nečaká vás žiadne zložité manuálne sťahovanie a import súborov .gpx. Zároveň vďaka bezdrôtovej synchronizácii s MioShare máte k dispozícii nový cloudový nástroj na plánovanie trás a ľahké nahrávanie a sledovanie dát.


Mio Cyclo Discover Plus

Funkcia NeverMiss™

S inovatívnou funkciou vašej cyklistickej navigácie Mio Cyclo Discover Plus NeverMiss™ vám už žiadne zaujímavé miesto na cestách neunikne. Akonáhle sa priblížite k bodu záujmu, navigácia vám dá včas vedieť. Pri vložení odkazu sa všetky informácie o navštívenom mieste samé uložia do vášho cyklistického zápisníka.

Mio Cyclo Discover Plus

Funkcia Surprise Me™

Ak ste rozhodnutí iba ako dlho či ako ďaleko chcete ísť, ale neviete presne kam, funkcia cyklonavigácie Mio Cyclo Discover Plus Surprise Me™ je presne to pravé pre vás. Iba zadáte údaje o čase, či vzdialenosti a funkcia vám vygeneruje tri náhodné trasy, o ktorých ste možno ani nevedeli, že ich máte vo vašom okolí. Aj keď budete vždy vychádzať z rovnakého miesta, navigácia Mio Cyclo Discover Plus vám zakaždým ponúkne iné cyklistické trasy ako predtým.

Mio Cyclo Discover Plus

Nainštalované mapy cyklistickej navigácie

Či už chcete na bicykli jazdiť vo svojej domovskej krajine alebo vyraziť za hranice, všade vám cyklistická navigácia Mio Cyclo Discover Plus poslúži ako perfektný partner na cesty. Obsahuje totiž nainštalované cyklistické i cestné mapy 38 krajín Európy, vrátane Slovenskej republiky. Navigácia Mio Cyclo Discover Plus obsahuje mapy týchto krajín:

  • AD, AT, BE, CH, DE, DK, ES, FL, FR, GB, GI, IE, IT, LI, LU, MC, MT, NL, NO, PT, SE, SM, VA, BG, CZ, HR, EE, GR, HU, LT, PL, RO, SK, SI, RS, TR, UA.

Mio Cyclo Discover Plus

Prepojenie s Komoot a RouteYou

Užitočné informácie o vašej trase môžete ľahko získať vďaka prepojeniu navigácie Mio Cyclo Discover Plus s cyklistickými platformami RouteYou a Komoot. Nemusíte ručne sťahovať a importovať žiadne súbory, plánované trasy sa jednoducho synchronizujú s vaším zariadením.

Mio Cyclo Discover Plus

Databáza bodov záujmu

Navštíviť predajňu cyklistických potrieb, zájsť si do reštaurácie, či využiť pohotovostné služby nech už ste kdekoľvek, pre vás nebude žiadny problém s integrovanými, cyklisticky zameranými bodmi záujmu cyklonavigácie Mio Cyclo Discover Plus.

Mio Cyclo Discover Plus

Funkcia „Kde som?“

Každému sa môže stať, že občas zíde z trasy a zrazu netuší, kde sa to ocitol. Vďaka cyklistickej navigácii Mio Cyclo Discover Plus a jej vstavanej funkcii „Kde som?“ sa však nikdy nestratíte. Funkcia vám prezradí vašu aktuálnu polohu, adresu a dokonca aj zemepisnú dĺžku a šírku, takže ľahko zistíte, kadiaľ vo svojom cestovaní pokračovať.


Mio Cyclo Discover Plus

Cloud nástroj na plánovanie trás

Vytvárať a spravovať svoje trasy budete môcť teraz veľmi pohodlne vďaka cloudovému nástroju s bezdrôtovou synchronizáciou MioShare. Nahrávanie a sledovanie dát nebolo nikdy jednoduchšie!

Mio Cyclo Discover Plus

Hands-free upozornenia

Svoj mobilný telefón môžete nechať v batohu, aby bol počas vašej jazdy v bezpečí a aj tak budete mať prehľad o všetkých upozorneniach, aké sa vám v ňom objavia. Cyklistická navigácia Mio Cyclo Discover Plus sa s vaším zariadením totiž dokáže prepojiť a dávať vám na svojom displeji vedieť o všetkých notifikáciách ako sú napríklad správy, či prichádzajúce hovory.

Mio Cyclo Discover Plus

Bezdrôtová synchronizácia a Bluetooth rozhranie

Svoje súbory ľahko nahráte aj stiahnete vďaka bezdrôtovej synchronizácii cyklistickej navigácie Mio Cyclo Discover Plus. Navyše so vstavaným Bluetooth rozhraním ľahko zostanete prepojení so svojimi sociálnymi sieťami aj počas jazdy.


Obsah balenia cyklistickej navigácie Mio Cyclo Discover Plus:

  • Navigačné zariadenie Mio Cyclo Discover Plus
  • Držiak na bicykel
  • Nabíjací (dátový) kábel
  • Šnúrka

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti
Vodoodolná Hotovo!
Výbava
Dotykový displej Hotovo!
Funkcie
Záznam trasy, Celkový čas, Prejdená vzdialenosť, Tréningový denník Hotovo!
Súčasť balenia
Držiak Hotovo!
Formát mapy
OpenStreetMap Hotovo!

Vlastnosti

Vlastnosti
Vodoodolná Hotovo!

Funkcie

Výbava
Dotykový displej Hotovo!
Funkcie
Záznam trasy, Celkový čas, Prejdená vzdialenosť, Tréningový denník Hotovo!

Výbava

Súčasť balenia
Držiak Hotovo!

Mapy

Formát mapy
OpenStreetMap Hotovo!

Hardvér a softvér

Konektivita
Bluetooth, WiFi Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre MIO CYCLO Discover Plus Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mio Cyclo Discover Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MIO CYCLO Discover Plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MIO CYCLO Discover Plus. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: MIO CYCLO Discover Plus.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií