AlzaPlus+ sport P&G MS v hokeji_CZ

Mivardi Multi 145 Green II

Zobraziť katalóg
Mivardi Multi 145 Green II
4,5 2 hodnotení
Puzdro na udice s 3 komorami, na nosenie v ruke a na chrbte, nastaviteľný popruh, puzdro, predné vrecko a vodoodolný
Kód:  RYB200 Produktové číslo:  2000020809353

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mivardi Multi 145 Green II

Určite budete súhlasiť, že nech robíte čokoľvek, tak s kvalitným vybavením to ide vždy lepšie. To samozrejme platí aj pre rybárčenie. Či už ste rekreačný rybár, ktorý si rád zachytá dvakrát ročne na dovolenke, alebo človek, ktorý chodí s udicou k vode v každej voľnej chvíli. Bez správneho vybavenia to nebude nikdy ono. A preto vám spoločnosť Mivardi, okrem udíc a všetkého rybárskeho náčinia, ponúka aj široké spektrum kvalitného príslušenstva, ktoré určite využijete pri svojich rybárskych zážitkoch.

Určite chcete, aby boli vaše udice pri preprave a v čase, keď ich nepoužívate, v úplnom bezpečí. Potom určite využijete tento úchvatný trojkomorový obal na prepravu až troch teleskopických prútov alebo delených kaprových či feederových prútov. Obal je vyrobený z materiálu B-POL635D, ktorý garantuje vysokú pevnosť a 100% nepremokavosť. Ďalej je obal vybavený praktickými vreckami s prackami z pevnostného plastu, popruhmi a držadlami pre pohodlné prenášanie, a novými luxusnými držadlami Mivardi.

Vrecko na navijaky je novo prepracované a umiestnené vyššie tak, aby sa do obalu pohodlne zmestili aj kaprové udice s dlhou rukoväťou a nasadenými navijakmi. Tento obal je vynikajúcim doplnkom k vašej udici. Okrem vysokej kvality totiž ponúka perfektný pomer ceny a výkonu.

Parametre a špecifikácia:

Obsah balenia:
Obal na udice

Dĺžka:
145 cm

Počet komôr:
3

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Počet komôr
3 ks Hotovo!
Materiál
polyester Hotovo!
Spôsob nosenia
V ruke, Na chrbte Hotovo!

Vyhotovenie

Počet komôr
3 ks Hotovo!
Materiál
polyester Hotovo!
Spôsob nosenia
V ruke, Na chrbte Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mivardi Multi 145 Green II Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mivardi Multi 145 Green II. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mivardi Multi 145 Green II.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií