AlzaPlus+ sport P&G MS v hokeji_CZ

Mivardi PVA pančucha fine v tube + vtláčadlo

Zobraziť katalóg
Mivardi PVA pančucha fine v tube + vtláčadlo
5 1 hodnotení
18mmx5m
Kód:  RYB319 Produktové číslo:  2000020809094

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mivardi PVA pančucha fine v tube + vtláčadlo Predaj skončil

Mivardi PVA pančucha fine v tube + vtláčadlo

Zvýšte svoju šancu na úlovok kapra

Vopred pripravenú zmes, ako napríklad nakrájané alebo nadrvené boilies, mini peletky alebo mix určený pre pančuchu natlačíme do pančuchy. Tú potom zavesíte na háčik k nástrahe tesne pred nahodením. Po dopade na dno sa PVA materiál pri kontakte s vodou úplne rozpadne a obsah sa vysype do okolia nástrahy. Zvýši sa tým šanca, že ryba nástrahu nájde. Pretože dipy neobsahujú vodu, je možné si vopred pančuchu naplnenú zmesou navyše poliať dipom a ešte zvýšiť atraktivitu návnady pre rybu.

Táto jemná PVA pančucha má perfektnú rozpustnosť aj v studenej vode. Je pripravená v praktickej tube pre rýchle a ľahké naplnenie. Zatĺkacia tyčka je súčasťou balenia.

Parametre a špecifikácia:
Počet kusov v balení: 1
Dĺžka: 5 m
Priemer: 18 mm
Zatĺkacia tyčka je súčasťou balenia.

Významný český výrobca rybárskych potrieb v regióne strednej Európy

Mivardi je najväčšia česká značka a významný výrobca rybárskych potrieb v regióne strednej Európy. V jej sortimente nájdete náčinie pre nekompromisnú kaprárinu, označené symbolom M-CARP. Veľkú časť ponuky tvorí kompletné vybavenie pre rekreačný rybolov, feeder, prívlač a plávanú. Dôležitou súčasťou značky je popredajný servis a dostupnosť náhradných dielov.

Okrem použitia nových technológií a materiálov reaguje značka Mivardi na dlhodobé skúsenosti a aktuálne požiadavky moderných rybárov z rôznych rybárskych štýlov a prináša jedinečné výrobky vlastnej konštrukcie, vlastného dizajnu a originálneho technického riešenia. Na testovaní nových produktov sa podieľajú členovia českých národných tímov a špecialisti na rôzne rybolovné techniky.

Poznámka:
» Všetky PVA pančuchy
» Všetky Rybárske potreby

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mivardi PVA punčocha fine v tubě + pěchovadlo . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Mivardi PVA harisnya finom egy cső nyomólemez.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií