Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Mizuno Wave Rider 22, Colourful White/White/White/Black veľkosť 43 EU/290 mm

Zobraziť katalóg
Mizuno Wave Rider 22, Colourful White/White/White/Black veľkosť 43 EU/290 mm
5 1 hodnotení
Bežecké topánky pánske, tréningové, bežecký povrch cesta, neutrálny došľap, stredné tlmenie, drop 6 mm, hmotnosť 295 g, veľkosť EU 43
Kód:  SPTmiz036 Produktové číslo:  J1GC183701_43.0/9.0

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Mizuno Wave Rider 22, Colourful White/White/White/Black veľkosť 43 EU/290 mm Predaj skončil

Mizuno Wave Rider 22, Colourful White/White/White/Black veľkosť 43 EU/290 mm

EU veľkosť:

-

Mondopoint:

-

Hmotnosť:

-

Bežecký povrch:

-

Drop:

-

Tlumenie:

-

Typ obuvi:

-

Došľap:

-

Bežecké topánky Mizuno Wave Rider 22

Mizuno Wave Rider 22 sú pánske bežecké topánky, ktoré sú ideálne pre beh na ceste. Ponúkajú vynikajúce tlmenie, pocit ľahkosti aj skvele padnúci zvršok, ktorý poskytuje podporu presne v tých miestach, kde je to pre pohodlný beh potrebné.

Dokonalá stabilita a priedušnosť Mizuno

Zvršok topánok Mizuno z materiálu AirMesh so špeciálnou štruktúrou a spevnenými časťami zaisťuje dokonalú pružnosť a stabilitu. Dômyselný ventilačný systém tak prináša znamenitú priedušnosť, a tým aj komfort pri behu.



Mizuno poskytujú maximálnu voľnosť pohybu

Bežecké topánky Mizuno sú vybavené Dynamotion Fit technológiou, ktorá je založená na 3D analýze pohybu. Obuv Rider tak perfektne padne a poskytuje úplnú voľnosť pohybu.

Precízne riešené vetranie topánok Mizuno

Vďaka technológii Mizuno Intercool sa nemusíte obávať prílišného zahrievania vnútri topánky počas pohybu. Vetranie, a to aj odspodu topánky, zaisťujú malé ventilačné otvory v podrážke. V kombinácii s materiálom zvršku topánky Mizuno Rider ponúkajú najvyššie možné pohodlie.



Mizuno poskytujú vynikajúce tlmenie aj nášľap

Unikátna technológia v podobe paralelnej vlnovej dosky kombinuje odpruženie a stabilitu. K odpruženiu dochádza rozptýlením sily nárazu na väčšiu plochu. Stabilita je potom daná konštrukčným rozdielom medzi vonkajšou a vnútornou stranou topánky Mizuno. Výsledkom je skutočne vynikajúce tlmenie a plynulý nášľap.

Plynulý prechod medzi zrýchlením a spomalením

Mizuno Wave Rider 22 ponúkajú veľmi pohodlný beh aj maximálny pôžitok pri ňom. O to sa postará technológia SmoothRide, ktorá bola vyvinutá k čo najplynulejšiemu prechodu medzi prudkým zrýchlením a spomalením pri behu, a to znížením nárazu a zvýšením flexibility.

Topánky Mizuno pre komfortný a efektívny beh

Medzipodošva U4ic poskytuje mäkké a dynamické tlmenie, čím prispieva ku komfortnému a pritom efektívnemu behu. Podrážka v oblasti päty je navyše doplnená o odolnú karbónovou gumu X10, ktorá predlžuje životnosť a zabezpečuje vysokú odolnosť topánok Mizuno Rider.

Anatomicky tvarovaná výstelka

Vyberateľná a anatomicky tvarovaná výstelka umožňuje skvelé pohodlie a napomáha odpruženiu aj trvalejšej odolnosti. Mizuno Wave Rider 22 jednoducho posunú váš beh na novú úroveň.



Kľúčové vlastnosti bežeckých topánok Mizuno Wave Rider 22

  • Pánske bežecké topánky
  • Ideálne pre beh na ceste
  • S vynikajúcim tlmením a perfektnou prispôsobivosťou
  • Dokonalá pružnosť a stabilita vďaka zvršku z Mesh materiálu
  • S malými ventilačnými otvormi v podrážke
  • Paralelná vlnová doska pre vynikajúce tlmenie a nášľap
  • Mizuno Wave Rider 22 ponúkajú vysoko pohodlný beh
  • Medzipodošva v pätovej časti pre mäkké a dynamické tlmenie
  • Podrážka v časti päty doplnená o karbónovú gumu X10
  • S anatomicky tvarovanou výstelkou

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Mizuno Wave Rider 22, Colourful White/White/White/Black veľkosť 43 EU/290 mm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Mizuno Wave Rider 22 / Colourful White/White / White / Black vel. 43 EU / 290 mm.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií