AlzaPlus+ sport Aplikace

Modo by Roncato DELTA čierny

Zobraziť katalóg
Modo by Roncato DELTA čierny
5 2 hodnotení
Cestovný kufor škrupinový, objem 111 l, teleskopické, bočné a horné držadlo, 4 kolieska, hmotnosť 2,2kg
Kód:  SPTron142nad Produktové číslo:  SPTron142nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Modo by Roncato DELTA čierny

Z funkčného aj estetického hľadiska veľmi vydarený kufor Modo by Roncato DELTA čierny oceníte pri objavovaní všetkých krás sveta. Váha tohto kufra dosahuje hodnotu iba 2,2 kg, cestovanie s ním je teda jedna radosť. Vnútorný objem 111 l znamená nadpriemernú veľkosť, nemusíte teda riešiť akékoľvek priestorové limity. Kufor je tvorený škrupinou, ktorá je vhodnou voľbou pre výrazne vyššiu odolnosť než býva bežná u textilných materiálov. Vzhľadom k tomu udrží vaše veci v bezpečí aj vo chvíli, keď do kufra niečo silno udrie. Čierna farba kufra len dolaďuje bezchybný záverečný dojem. Nech už máte namierené kamkoľvek, kufor Modo by Roncato DELTA čierny vám bude vždy poruke a takmer od prvého momentu ohromí svojím nevšedným vyhotovením a škálou praktických prvkov.

Poctivý TSA zámok je spoľahlivou ochranou pred krádežami

Pre elimináciu najrôznejších rizík je od 11. 9. 2001 bežné, že je právomocou letiskového personálu nahliadnuť do podozrivej batožiny. Nie bežne požadované prehliadaný kufor otvárať, občas ale dôjde pri dôkladnej kontrole k prestrihnutiu zámku. Zámky TSA samozrejme nie je nutné lámať, ochranka letiska sa do kufra dostane zvláštnym kľúčom. Do kufra sa dostane len personál letiska, o bezpečnosť svojich vecí strach mať nemusíte. Cestovný kufor s TSA zámkom Modo by Roncato DELTA čierny prakticky uzamknete číselným kódom na tri číslice a nemusíte sa obávať zlodejov.

Najdôležitejšie výhody kufra Modo by Roncato DELTA čierny

  • Kufor má štyri prídavné kolieska a je tak radosť s ním vyraziť na cesty
  • Vstavané držadlo robí z kufra perfektnú príručnú batožinu na akúkoľvek cestu
  • Popruhy šité do kríža vám prídu vhod pri balení
  • Vnútorná priehradka je neoceniteľná pri ukladaní maličkostí pre každodennú potrebu

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Modo by Roncato DELTA čierny Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Modo by Roncato DELTA černá .
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií