AD homeoffice PET

Modo by Roncato HOUSTON modrá

Zobraziť katalóg
Modo by Roncato HOUSTON modrá
4,5 2 hodnotení
Cestovný kufor – na kolieskach, škrupinový, objem 64 l, rozmery 55 × 44 × 25 cm (V׊×H), menovka, krížové upínanie a vnútorná deliaca priehradka, otočné kolieska, so 4 kolieskami, zapínanie zipsom, TSA zámok, teleskopické, bočné a horné držadlo, hmotnosť 2,7 kg
Kód:  SPTrct53nad Produktové číslo:  SPTrct53nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Modo by Roncato HOUSTON modrá

Aj na cestách môžete byť elegantný a štýlový. Kufor Modo by Roncato HOUSTON modrá je skutočný skvost, ktorý nadchne každého cestovateľa. Zmes hliníka a plastu, z ktorej je škrupina kufra, je ideálnou voľbou vďaka svojej odolnosti. Takže zvládne odolať nielen nárazom, ale aj dažďu. Kedykoľvek niekam pôjdete, cestovný kufor Modo by Roncato HOUSTON modrá dokonale uchová vaše veci a už od začiatku udiví svojou štýlovou vizážou aj dôrazom kladeným na ergonómiu a funkčnosť.

Dôležitý TSA zámok už mnoho ľudí ochránil pred krádežou

Kvôli bezpečnosti cestujúcich je zavedené, že môžu kontrolóri na letisku kontrolovať batožinu aj pri najmenšom podozrení. Zvyčajne si kontrola vystačí so skenerom, tu a tam však dochádza k prípadom, kedy je potrebné otvoriť zámok. Zámky s certifikátom TSA prirodzene možno otvoriť pomocou špeciálneho náčinia aj bez použitia násilia. Týmto spôsobom sa do kufrov dostane len personál letiska, vaše veci sú tak napriek tomu v bezpečí. Cestovný kufor Modo by Roncato HOUSTON modrá teda jednoducho zabezpečíte trojčíselným kódom a o bezpečnosť vecí máte postarané.

Najpodstatnejšie prednosti cestovného kufra Modo by Roncato HOUSTON modrá

  • Kufor má vo výbave štyri kolieska, takže nie je problém prevážať aj veľmi ťažké veci
  • Pridaná menovka je neoceniteľná pri hľadaní kufra na letisku aj kdekoľvek inde
  • Pridané držadlo zjednoduší manipuláciu a uľaví chrbtu
  • Dva pridané popruhy sa hodia na ľahkú kompresiu vecí v kufri a ich lepšie usporiadanie
  • Zapínanie riešené praktickým zipsom
  • Vnútorná deliaca priehradka oddelí kozmetiku od oblečenia a ďalších vecí

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Modo by Roncato HOUSTON modrá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Modo by Roncato HOUSTON modrá.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií