AlzaPlus+ sport Alza pre firmy

Tempish Moove

Zobraziť katalóg
Tempish Moove
Kolieskové korčule – pre začiatočníkov aj pokročilých, s kolieskami QUAD 65x35mm 85A, s kolieskami v dvoch radoch, s ložiskami ABEC 7 chrome steel
Kód:  NADin051 Produktové číslo:  NADin051 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Tempish Moove

Kolieskové korčule Tempish Moove sú perfektné pre začiatočníkov a pokročilých korčuliarov. Korčule majú odlišnú konštrukciu než klasické kolieskové korčule, a sú tak ideálne pre korčuliarske chodníky, ale aj napríklad pre tanec. Vzhľadom k veľmi stabilnému podvozku sú korčule vhodné aj pre deti. Podvozok korčule je vyrobený zo zliatiny hliníka, ktorá je spevnená ľahkými, ale veľmi odolnými materiálmi. Pod špičkou korčule je upevnená vymeniteľná brzda.

Kľúčové vlastnosti

  • Jedinečná konštrukcia
  • Systém zapínania je riešený jednoducho pomocou klasických šnúrok.
  • Korčule sú navrhnuté v atraktívnej čiernej farbe s farebnou potlačou v oblasti členku
  • Pevný podvozok
  • Vhodné pre všetky vekové kategórie

Vyrobené z prvotriednych materiálov

Kolieska korčulí sú nezvyčajne v páre. Táto konštrukcia zaisťuje väčšiu stabilitu pri jazde aj pri tanci. Tučné kolieska s rozmermi 65x35 mm sa otáčajú na ložiskách vyššej triedy ABEC 7 chrome, ktoré zaisťujú skvelú zotrvačnosť. Vonkajšia časť korčule je vyrobená z prvotriedneho odolného PVC. Vnútorná časť je vďaka materiálu MESH X-type 3. Použitý materiál je priedušný a dobre tak odvádza pot, a teda udrží vaše nohy suché aj po niekoľkohodinovom korčuľovaní.

 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Tempish Moove Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Tempish Moove.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií