AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Muc-Off Luxury After Shave Balm 120 ml

Zobraziť katalóg
Muc-Off Luxury After Shave Balm 120 ml
Balzam po holení – každodenná starostlivosť o športovcov
Kód:  SPTmo004 Produktové číslo:  5037835361001

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Muc-Off Luxury After Shave Balm 120 ml Predaj skončil

Muc-Off Luxury After Shave Balm 120 ml

Luxusný balzam po holení vyvinutý špeciálne pre potreby športovcov. Preto Muc-Off Luxury After Shave Balm rešpektuje potreby všetkých typov pleti, nepáli a ani na koži nezanecháva nežiaduce červené škvrny. Čisto prírodné ingrediencie, ako je kakaové maslo a extrakt z brezy sa o pleť starajú a zanechávajú ju vyživenú. A to hlavné? Muc-Off Luxury After Shave Balm neobsahuje vôbec žiadny alkohol, ktorý by mohol pleť vysušiť a prispievať tak k jej poškodzovaniu.

Kľúčové vlastnosti balzamu po holení Muc-Off Luxury After Shave Balm 120 ml

  • Jemný balzam po holení pre športovcov
  • Muc-Off Luxury After Shave je vhodný pre všetky typy pleti
  • Prírodné zložky ako kakaové maslo, extrakt z brezy
  • Neobsahuje žiadny alkohol
  • Zanecháva pleť po holení jemnú a dokonale vyživenú

Zloženie:
Aqua (Water), Glycerin, Aluminium Starch Octenylsuccinate, Dipropylene Glycol, Caprylic/Capric Triglyceride, Cetearyl Alcohol, Isopropyl Palmitate, Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Squalane, Theobroma Cacao (Cocoa) Seed Butter, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Phenoxyethanol, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Hamamelis Virginiana (Witch Hazel) Water, Polysorbate 60, Parfum (Fragrance), Menthyl PCA, Allantoin, Betula Alba Bark Extract, Scrophularia Nodosa Extract, Ethylhexylglycerin, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Paullinia Cupana Fruit Extract, Alcohol, Sorbitan Isostearate, Menthol, Limonene, Linalool, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Citronellol, Eugenol, Evernia Furfuracea (Treemoss) Extract, Geraniol, Citral, Tocopherol, Citric Acid.

Parametre a špecifikácia

Objem
120 ml Hotovo!

Objem

Objem
120 ml Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Muc-Off Luxury After Shave Balm 120 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Muc-Off Luxury After Shave Balm 120ml. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Muc-Off Luxury After Shave Balm 120ml.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií