Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Najpredávanejšie, najlepšie riadidlá na bicykel

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky
Filtrovať
Tiež si myslíme, že si zaslúžite to najlepšie. Preto sme pre vás na tejto stránke zoradili riadidlá na bicykel od najpredávanejších po najmenej predávané. Na výber máte z 2 produktov. Najväčší záujem je medzi zákazníkmi v súčasnosti o Force riadidlá Road H9.2 31,8/440 mm Al, čierna, ktorý si môžete zaobstarať za 21,90 € vr. DPH. Ak vás zaujímajú skôr najlepšie riadidlá na bicykel z hľadiska hodnotenia používateľov, tak sa pozrite do kategórie riadidlá na bicykel recenzie a testy.
2 položky
4,5
Force riadidlá Road H9.2 31,8/440 mm Al, čierna
Riadidlá – priemer riadidiel pre predstavec 31.8mm, šírka 440mm, materiál hliník, hmotnosť 326g
21,90 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: SPTms2390
4,1 30×
Force spätné zrkadlo na riadidlá ľavé, čierne
Spätné zrkadlo – spätné zrkadlo na riadidlá, rozmer: 75×110mm, určené pre riadidlá s priemerom 22.2mm, odrazové sklo na zadnej strane, možnosť nastavenia uhlu, hmotnosť: 139g
5,80 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: SPTms2477
inteligentný zámokSmart zámok Pealock 2 spoľahlivo ochráni vašu športovú výbavu Smart zámok Pealock 2 je kompletne českým produktom, ktorý spoľahlivo ochráni vašu športovú výbavu. A rozhodne nielen to. Čo všetko ponúkne?
Servis a pravidelná údržba vášho bicykla je kľúčom k tomu, aby vám dobre a dlho slúžil. Čo si zvládnete opraviť alebo ošetriť doma a kedy je lepšie sa obrátiť na služby odborníkov?
Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné riadidlá na bicykel Produkty zoradené od najdrahšieho po najlacnejší hľadajte v kategórii najdrahšie riadidlá na bicykel Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie riadidlá na bicykel Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii riadidlá na bicykel recenzie
P-DC1-WEB13
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií