Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy AP+ plus nový vizuál

Nash Globetrotter 36" Extension Legs

Zobraziť katalóg
Nash Globetrotter 36" Extension Legs
Nohy k stojanu – spevňujúci, 92cm dlhé vidličky, najlepšie využiteľný je k vodám s mäkkými brehmi, skalnými výrastkami, stredový závit pre lepší transport, 2ks
Kód:  JVR070984 Produktové číslo:  5055108927075 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nash Globetrotter 36" Extension Legs Predaj skončil

Nash Globetrotter 36" Extension Legs

K potrebnému vybaveniu každého vášnivého rybára patrí okrem iného tiež dobrý stojan Nash Globetrotter 36" Extension Legs, ktorý je nevyhnutnou pomôckou pri zakrmovaní. Nemusíte sa zbytočne ohýbať, pevný kovový rám je prispôsobený na zachytenie pevných vidličiek až 92 cm dlhých, a je dizajnovaný tak, aby ste do neho mohli ľahko a rýchlo posadiť niekoľkolitrové vedro a nastaviť si výšku návnady presne podľa potreby. Súčasťou je aj kovové očko, na ktoré zavesíte nespočet náhradných náväzcov i s nástrahami, čo je pri hektických záberoch neoceniteľné.

Prednostné výhody stojana Nash Globetrotter 36" Extension Legs

  • Nevyhnutná pomôcka pri zakrmovaní rýb
  • Eliminuje nutnosť neustáleho ohýbania
  • Je vybavený nastaviteľnými 92 cm dlhými vidličkami
  • Ideálny k vodám s plytkými brehmi a skalnými výrastkami
  • Stojan je doplnený mnohými háčikmi a očkami na zavesenie návnad alebo iných doplnkov
  • Stredový závit poskytuje lepší transport

Pre všetkých vášnivých rybárov

Rybárčenie je koníček vhodný pre kohokoľvek. Či už ste profesionálny rybár, alebo rybárčite len vo voľnom čase, iste oceníte nenahraditeľné rybárske potreby Nash. Napríklad odolný stojan Nash Globetrotter 36" Extension Legs poslúži dokonale na uloženie niekoľkolitrových vedier a tiež najrôznejších návnad, očiek a ďalších doplnkov, bez ktorých sa skúsený rybár nezaobíde.

Poznámka:
» Všetky stojany na udice
» Všetky Rybárske potreby

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nash Globetrotter 36" Extension Legs. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nash Globetrotter 36" Extension Legs.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií