Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaPlus+ sport PET

Nash Globetrotter Pod 3 Rod (Complete Pod)

Zobraziť katalóg
Nash Globetrotter Pod 3 Rod (Complete Pod)
Stojan na udicu – flexibilný dizajn a široké spektrum využitia na všetky typy vôd a brehov, na tri prúty, nastaviteľné ramená so zámkom, zaručenie nulového skĺznutia, prakticky nekonečné možnosti polohovania, od horizontálneho až po vertikálne
Kód:  JVR070982 Produktové číslo:  5055108927129 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nash Globetrotter Pod 3 Rod (Complete Pod) Predaj skončil

Nash Globetrotter Pod 3 Rod (Complete Pod)

Nash Globetrotter Pod 3 Rod je stojan na prúty, ktorý sa nezľakne žiadneho typu vodných brehov či vôd. Je určený až na tri prúty a vyznačuje sa veľmi flexibilným dizajnom. Jeho predné nohy sú totiž rozšíriteľné a možno nimi vyrovnať stojan aj v ťažkých podmienkach. Pýši sa tiež systémom pružinových rohatiek so zámkom, ktorý dokáže zafixovať stojan v najrôznejších polohách a zaručuje nulové skĺzavanie. Jeho stred doplnený bočnými tyčami zaisťuje perfektné vystuženie na nerovných terénoch vďaka dvojitým stredovým tyčiam. Pre ľahký transport sú nôžky Nash Globetrotter odnímateľné a ľahko skladovateľné. Tento stojan možno zložiť do veľkosti 60 cm a ponúka nekonečné množstvo nastaviteľných pozícií. V balení sú priložené aj fixačné zámky garantujúce skvelé zapadnutie komponentov do seba.

Kľúčové vlastnosti stojanu Nash Globetrotter Pod 3 Rod

  • Nash Globetrotter Pod 3 Rod je flexibilný a nastaviteľný do širokej škály pozícií
  • Systém pružinových rohatiek so zámkom ho zafixuje v akejkoľvek polohe
  • Pevný stred ho vystuží aj na nerovnom teréne
  • Možno ho zložiť do malých rozmerov – len 60 cm

Špecifikácia

  • Obsah balenia: 4 krátke nohy, 2 výsuvné a 2 predlžovacie, fixačné zámky, lisované kotviace úchyty pre závažia alebo bungee elastic, jedinečná taška pre prepravu
  • Dĺžka stredových tyčí: 63-113 cm
  • Rozšírenie krátkych nôh: 22-36 cm
  • Hrazda na prúty: 32,5 cm (predná), 30 cm (zadná)
  • Hmotnosť: 4,5 kg

Predlžovacie nohy

K stojanu Nash Globetrotter možno dokúpiť aj ďalšiu dvojicu predlžovacích tyčí, ktoré sú dlhé 92 cm, rozšíriteľné na 135 cm. Stojan je k dispozícii aj vo verzii na 4 prúty.

Parametre a špecifikácia

Počet nôh
Rodpod Hotovo!

Počet nôh

Počet nôh
Rodpod Hotovo!
Poznámka:
» Všetky stojany na udice
» Všetky Rybárske potreby

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nash Globetrotter Pod 3 Rod (Complete Pod). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nash Globetrotter Pod 3 Rod (Complete Pod).
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií