Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AlzaBoxy Q1

Nash Monster Carp Corral

Zobraziť katalóg
Nash Monster Carp Corral
Podložka – jednoducho a rýchlo zbaliteľná, dodávané s prepravným obalom, vysoko vystužené dno a spevnené bočnice, PVC materiál šetrným ku kaprom, odtokové otvory, rozmery: 118×60×25cm
Kód:  JVR080460 Produktové číslo:  5055108901815

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nash Monster Carp Corral Predaj skončil

Nash Monster Carp Corral

Podložka Nash Monster Carp Corral predstavuje veľmi praktického pomocníka pre všetkých rybárov, ktorým uľahčí dokončenie potrebných nevyhnutností po ulovení ryby. Vyniká maximálnou ochranou pre ryby a súčasne skvelými transportnými rozmermi. Je doplnená o vysoko vystuženú spodnú vrstvu, ktorá sa vkladá na dno, a vďaka nej vystužené spevnené bočnice udržia pevný tvar počas celej doby užívania podložky. Jej povrch je pritom pokrytý PVC materiálom, ktorý je veľmi šetrný ku kaprom aj ďalším rybám. Súčasťou podložky sú odtokové otvory, tie zabránia nežiaducemu nahromadeniu či držaniu vody. Podložku Nash je možné ukotviť pomocou štyroch bodov, vďaka ktorým drží pevne na mieste.

Kľúčové vlastnosti podložky Nash Monster Carp Corral

  • Praktická podložka slúžiaca na položenie rýb
  • Veľmi šetrná k rybám
  • Vynikajúce transportné rozmery
  • Vysoko vystužená spodná vrstva
  • Spevnené bočnice držia pevný tvar
  • Súčasťou Nash Monster Carp Corral odtokové otvory
  • S popruhmi pre ľahký transport
  • Veľmi jednoduché zloženie a zbalenie
  • Odolný suchý zips
  • Farebné vyhotovenie: hnedé

Veľmi jednoduché zloženie

Podložku je možné veľmi jednoducho zložiť a zbaliť do pevného nylonového obalu, ktorý je možné umiestniť na prepravný vozík či uložiť do kufra auta. Ľahké zloženie umožňujú tiež robustné zipsy, tie sú umiestnené v jej rohoch. Pre maximálne pohodlné prenášanie a transport disponuje podložka popruhmi a k bezpečnému prikrytiu a uzavretiu slúži odolný suchý zips. Podložka Nash Monster Carp Corral je skutočne veľmi praktickou pomôckou pre všetkých rybárov.

Rozmery:
118 × 60 × 25 cm


Poznámka:
» Všetky podložky pod ryby

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nash Monster Carp Corral.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií