AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Nash ZT MAC Trousers

Zobraziť katalóg
Nash ZT MAC Trousers
Nohavice –
Kód:  JVR071036NAD Produktové číslo:  JVR071036NAD

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nash ZT MAC Trousers Predaj skončil

Nash ZT MAC Trousers

Nohavice Nash ZT MAC Trousers ocenia všetci rybári, ktorí trávia dlhé hodiny pri vode. Nohavice sú ideálne aj do nepriaznivého počasia, a to vďaka absolútne nepremokavej a odolnej vonkajšej vrstve. Práve tá vás dokonale ochráni pred vetrom i dažďom. Nohavice sú vybavené trakmi, ktoré je možné v priebehu okamihu pripnúť či naopak odopnúť vďaka silným páskam na suchý zips. Vnútorné vrecká sú ušité z hrejivého fleecu, ktorý doplní celkový tepelný komfort, ktorý nohavice poskytujú. Vrecká sú uzatvárateľné pomocou špeciálnych nepremokavých zipsov a rovnaké zipsy sú použité na otvoroch, ktoré umožňujú prístup do spodnej vrstvy nohavíc. Nohavice Nash ZT MAC Trousers sú skvelou voľbou do akéhokoľvek počasia.

Kľúčové vlastnosti nohavíc Nash ZT MAC Trousers

  • Rybárske nohavice vhodné aj do nepriaznivého počasia
  • Nepremokavá a odolná vonkajšia vrstva
  • Nash ZT MAC Trousers vás ochráni pred vetrom i dažďom
  • Sú doplnené o traky
  • Vnútorné vrecko z hrejivého fleecu
  • Nash ZT MAC Trousers sú vyrobené z polyesteru
  • Špeciálne nepremokavé zipsy
  • Priedušnosť: 3 000 g/m2
  • Vodný stĺpec: 10 000 mm
  • Farebné vyhotovenie: maskáčové

Vysoká odolnosť a komfort

Nohavice Nash ZT MAC Trousers vynikajú vysokou odolnosťou a tiež komfortom, ktorý poskytujú. Vďaka vodnému stĺpcu 10 000 mm zostanete pri rybárčení alebo iných outdoorových aktivitách v suchu aj pri nepriaznivom počasí. Sú vyrobené zo 100 % polyesteru, ktorý vyniká svojou vysokou kvalitou. Spoľahlivá TPU membrána doplní jedinečné vlastnosti nohavíc. Vďaka nastaviteľnej spodnej šírke ich môžete vziať k akejkoľvek obuvi a skvele na ňu sadnú. Nohavice Nash ZT MAC Trousers vás dokonale ochránia pred vodou i dažďom a poskytnú vám potrebné pohodlie.


Poznámka:
» Všetky rybárske nohavice
» Všetky Rybárske potreby

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nash ZT MAC Trousers. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nash ZT MAC nadrág.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií