AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Nathan Grit 6L

Zobraziť katalóg
Nathan Grit 6L
Batoh bežiaca s 2L hydratačným vreckom, vrecko na zips, priedušná sieťovina, vrecko na fľaše, perforovaný chrbát, reflexné pásky
Kód:  SPTms1883 Produktové číslo:  717064910960

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nathan Grit 6L

Predstavujeme profesionálny batoh určený pre aktívnych športovcov. Vyrába sa v klasickej veste Nylan HPL a ponúka všetky nádherné prvky kultového bestselleru Nathana, ktorý je teraz vyladený s ľahkými materiálmi a novým tvarom.Batoh je ľahký ako perie, ale má šesťlitrový úložný priestor vrátane 2-litrového vodného vrecka.Je vybavený špeciálnym patentovaným trojcestným systémom popruhu, ktorý stabilizuje pohyb močového mechúru a iný obsah zo strany na stranu a hore a dole pre hladký chod. 

Kľúčové vlastnosti

  • Patentovaný trojcestný pohon stabilizuje pohyb močového mechúra a iného obsahu
  • Vysoko priedušný pletivový panel pre ramenné popruhy
  • Veľa vreciek
  • Vnútorné zadné vrecko a príchytka na kľúče
  • Nastaviteľné bočné popruhy pre jednoduché použitie
  • Reflexné pásma

Dokonalé spracovanie

Batoh je vybavený dvoma vreckami vzadu a dvoma vpredu. Ramenné popruhy sú vyrobené z vysoko kvalitnej a priedušnej sieťoviny. Potrubie na priame pitie sa vyťahuje z vodného vrecka bez zastavenia a vytiahnutia fľaše. Bočné popruhy sú úplne nastaviteľné pre jednoduché použitie a ocenia si aj reflexné prvky.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mám pocit, že máte chybu v nazvu. podle oficiálních stránek se tento batoh jmenuje Grit 7L Race Hydration Vest

Diskusia a poradňa k Nathan Grit 6L
Príslušenstvo pre Nathan Grit 6L Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nathan Grit 6L . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nathan Grit 6L . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nathan Grit 6L . Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nathan Grit 6L hátizsák.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií