AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Návlek na masku Elevation Snow Camo M

Zobraziť katalóg
Návlek na masku Elevation Snow Camo M
veľkosť M
Kód:  SPT5357 Produktové číslo:  sleeve-sc-M

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Návlek na masku Elevation Snow Camo M Predaj skončil

Návlek na masku Elevation Snow Camo M

Nebaví vás vzhled tréninkové masky Elevation druhé generace? Nebo je bočnice z neoprenového materiálu obnošená a nějak poškozená? Díky vyměnitelnému návleku můžete změnit vzhled produktu a znovu vyrazit na cestu za sportovními úspěchy. Náhradní část se na masku snadno a intuitivně nasazuje. 

Horolezci, komplexní atleti nebo vyznavači bojových sportů si již opravdu dlouho zakládají na vysoké kapacitě jejich plic. K efektivnímu tréninku a zlepšování jejich výkonnosti používají tréninkové masky, které prokazatelně zvyšují produkci hormonu EPO, jenž zvyšuje množství červených krvinek a hemoglobinu v krvi. Ta pak lépe zásobuje kyslíkem plíce, důležité orgány a svaly. Sportovci tak mohou své výkony posouvat na vyšší úroveň.  

Velikost návleku: 
M

Barevné provedení:
Snow Camo - bílé

Poznámka:
» Všetky tréningové masky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Návlek na masku Elevation Snow Camo M Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Návlek na masku Elevation Snow Camo M. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sleeve Maske Elevation Schneetarn M. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sleeve Maske Elevation Schneetarn M. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ujj maszk Magasság Snow Camo M.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií