Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Ninebot by Segway® KickScooter ES2

Zobraziť katalóg
Ninebot by Segway® KickScooter ES2
5 4 hodnotení
Elektrická kolobežka – max. rýchlosť 25km/h, motor 300W, dojazd 25km, hmotnosť 12.5kg
Kód:  NINE11 Produktové číslo:  8719324556866 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ninebot by Segway® KickScooter ES2

Revolučný model elektrickej kolobežky Ninebot by Segway KickScooter ES2 sa rýchlo stane vaším verným parťákom na cestách. Nastavte si difúzne podsvietenie kolobežky, podľa vášho štýlu alebo nálady a vydajte sa na cestu. Vďaka vysokokapacitnej batérii ide kolobežka rýchlosťou až 25 km/h a vy preto dorazíte vždy včas. Pri ceste do školy alebo do práce vám jazdu uľahčí tempomat, ktorý si nastavíte presne podľa vašich potrieb. Bezpečnú jazdu zaručujú vysoko odolné a bezúdržbové air-less kolesá a kombinácia elektronickej a blokovacej mechanickej brzdy na okamžité a jednoduché zastavenie. V cieli kolobežku uvoľnením poistky zložíte a vďaka nízkej hmotnosti kamkoľvek prenesiete.

Kľúčové vlastnosti Ninebot by Segway KickScooter ES2

  • LED displej na riadidlách ukazuje aktuálnu rýchlosť a stav batérie
  • Pri jazde z kopca dochádza k rekuperácii energie späť do batérie
  • Mechanická a elektronická brzda s ABS pre maximálnu bezpečnosť
  • Odpruženie predného aj zadného kolesa pre komfortnú jazdu
  • LED osvetlenie zaručujúce bezpečnú jazdu aj po tme
  • Nastaviteľný tempomat uľahčí jazdu na dlhšie vzdialenosti
  • Bluetooth prepojenie kolobežky s mobilnou aplikáciou
  • Moderný dizajn prepracovaný do posledného detailu

Plánujte vo veľkom

S elektrickou kolobežkou Ninebot sa nemusíte báť ani dlhších trás. V rámci základného vybavenia bezproblémovo prejde na jedno nabitie až 25 km. Ak budete chcieť vyraziť ešte ďalej, stačí pripojiť prídavnú batériu a maximálny dojazd sa okamžite zvýši až na 45 km. Jazdu na dlhších trasách vám spríjemní tempomat, ktorý sa za vás postará o udržiavanie danej rýchlosti.

Získajte vždy aktuálne informácie

Spárujte elektrickú kolobežku Ninebot by Segway KickScooter ES2 s vaším mobilným telefónom a sledujte, ako vám to ide. Aplikácia Ninebot by Segway App vám ukáže nielen stav batérie alebo vašu aktuálnu rýchlosť, ale zároveň môžete nájsť svojich priateľov a zmerať si s nimi sily. Súčasťou aplikácie je aj podrobný výučbový plán, ktorý vás zoznámi so všetkými funkciami kolobežky. S pomocou aplikácie môžete nastavovať maximálnu rýchlosť, tempomat alebo dokonca ochrániť kolobežku pred krádežou.

 

Parametre a špecifikácia

Kapacita batérie
5,2 Ah Hotovo!
Typ batérie
Lítiová Hotovo!

Batéria

Kapacita batérie
5,2 Ah Hotovo!
Typ batérie
Lítiová Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Proč máte předražený produkt Ninebot Segway ES 2 300W za 18990Kč? U jiného eshopu nabízí za mnohem nizší cenu dle odkazu: Odkaz do neznáma Cenový rozdíl je kolem 3000Kč!!

Bude nekdy v budoucnu mozne si uvas zakoupit pridavnou baterii?? Ninebot by Segway® KickScooter ES2

prosim vas je tento scooter samodobijaci z kopca

Bude sa dať u Vás zakúpiť aj prídavná batéria?

Dobry den kolobezka sa pri jazde vypla a neda sa zapnut a rucne skusam potocit predne koleso tak prerusovane zadrhava.

pred mesiacom zakupene dve kolobezky ninebot s4...odvcera na jednej nejde sparovat s mobilom...doteraz bolo bez problemov...na druhej ukazuje display stav baterie 48%,na mobile 37% a pri nabijani svieti na baterii zelene svetielko a netusime ci nabija alebo je nabita

Dobrý deň, mám túto kolobežku asi nie celé dva týždne. V pribalenom návode v slovenčine som sa dočítala že po každom použití by sa mala kolobežka pripojiť k nabíjačke aby sa dobila. Jazdím na nej do práce a spať a ked prídem domov zostanu mi celé dve paličky a tretia už bliká. Takže neviem či ju musím dobíjať každý deň alebo nie. Zatial ju dobíjam každý večer do plna ale moc sa mi to nezdá. Aký je Váš názor ? Ďakujem

https://www.alza.cz/sport/ninebot-by-segway-kickscoter-es2-dark-grey-d5517632.htm?o=4 dobrý den, proč je tato kolobezka dražší než jiná stejného označení prodávána u vas. 🤔🤔

Dobrý den, prosím pokud koupím koloběžku i s přídavnou baterii přetrvává ještě problém s vyzkratováním řídící jednotky při zapnutí světla. Nebo už je vyřešen. Děkuji

Jde na tuto koloběžku použít pneumatiky z Xiaomi Mi Electric Scooter 2 M365 ???

12
Diskusia a poradňa k Ninebot by Segway® KickScooter ES2
Príslušenstvo pre Ninebot by Segway® KickScooter ES2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ninebot by Segway® KickScooter ES2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ninebot by Segway® KickScooter ES2. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ninebot by Segway® KickScooter ES2.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií