PET Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Ninebot by Segway® Z10

Zobraziť katalóg
Ninebot by Segway® Z10
3,9 7 hodnotení
Jednokolka – dojazd až 90km; rýchlosť 45km/h; výkon 1800W; nosnosť 150kg
Kód:  NINEZ10 Produktové číslo:  8719324556460 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ninebot by Segway® Z10

Kráľovná medzi jednokolkami

Ninebot by Segway Z10 je revolučná jednokolka, na ktorej si užijete veľa zábavy pri jazde v mestskej doprave aj v teréne. Jednokolka dosahuje rýchlosť až 45 km/h a radí sa tak k najrýchlejším z radu Segway. Poháňaná je vysokokvalitnou Li-Ion batériou, ktorá zaistí dojazd 90 km, teda približne 9 hodín jazdy. Vďaka dlhému dojazdu je jednokolka ideálna aj na dlhšie cesty a výlety. Špičkovú stabilitu umožňuje robustné 18" koleso s terénnou vzorkou a pneumatikou s hrúbkou 4,1", vďaka čomu sa nemusíte obávať jazdy na hrubej dlažbe, v bahne či na inom nerovnom povrchu. Ninebot by Segway Z10 je jednokolka pre teenagerov a dospelých, ktorí sa chcú premiestňovať moderným spôsobom.

Kľúčové vlastnosti jednokolky Ninebot by Segway Z10

  • Jednokolka určená do mesta aj do terénu
  • S maximálnou rýchlosťou 45 km/h a dojazdom 90 km
  • Robustné 18" koleso s terénnou vzorkou
  • Ergonomicky tvarované pedále pre maximálne pohodlie
  • Zadné aj difúzne svetlá, LED diódy pre skvelú viditeľnosť
  • Inteligentný systém na správu batérií
  • Ninebot by Segway Z10 poháňaná Li-Ion batériou
  • Odnímateľný blatník
  • Integrovaný displej
  • Čierna

Hmotnosť:
24 kg

Nosnosť:
150 kg

Rozmery:
53 × 45,7 × 17,8 cm

Rýchlosť

45 km/h

Dojazd

90 km

Rozmer kolesa

18 × 4,1 palca

Skvelé vybavenie

Ak sa vydáte na prechádzku do terénu či vás zastihne nepriaznivé počasie, určite oceníte blatník, ktorý môžete v prípade potreby odňať. K maximálnej možnej stabilite prispejú ergonomické pedále, ktoré umožnia pevné držanie vašich chodidiel a veľmi pohodlnú jazdu. Súčasťou jednokolky je tiež páka vhodná nielen na účely dojazdu. Páku môžete kedykoľvek podľa potreby odobrať.

25o stúpania

Úzke cesty

Bahno

Nerovný povrch

Tráva

Viditeľnosť za všetkých podmienok

Ninebot by Segway Z10 je vybavená automatickými opticko-indukčnými LED diódami, zadnými svetlami aj difúznymi svetlami, ktoré zaistia viditeľnosť za všetkých podmienok. Nechýba ani integrovaný displej, ktorý informuje o stave batérie. Jednokolka navyše disponuje inteligentným systémom na správu batérií, tá chráni batériu voči prehrievaniu, prepätiu a podpätiu, čím zaručuje, že batéria zostane v perfektnom stave. Ninebot by Segway Z10 je skutočne revolučným spôsobom prepravy.

Všetko prehľadne v mobilnej aplikácii

Vďaka mobilnej aplikácii môžete pomocou bluetooth spojiť váš telefón s jednokolkou Ninebot by Segway Z10 a mať úplný prehľad o jazdných údajoch, vykonávať diagnostiku alebo nastaviť jazdné parametre a osvetlenie. Rýchlo a jednoducho.

Parametre a špecifikácia

Max. nosnosť
150 kg Hotovo!
Maximálny dojazd
90 km Hotovo!
Maximálna rýchlosť
45 km/h Hotovo!
Výkon
1 800 W Hotovo!
Hmotnosť
24 kg Hotovo!

Maximálna nosnosť

Max. nosnosť
150 kg Hotovo!

Dojazd a rýchlosť

Maximálny dojazd
90 km Hotovo!
Maximálna rýchlosť
45 km/h Hotovo!

Výkon

Výkon
1 800 W Hotovo!

Hmotnosť

Hmotnosť
24 kg Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Ahojte, chcem sa spýtať či mal niekto z Vás s jednokolkou Z10 taký problém ako ja teraz a co sa stým dalo robiť. Bateria mi signalizuje abnormálna komunikácia. A jedna časť tej bateria sa nedobija. a ide len veľmi pomaly keď trochu zrychlim tak začne pískať a spomalí ma

Kedy bude prosím nejaká akcia vo forme zľavy na túto jednokolku Z10, ďakujem za odpoveď.

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jestli existuje nějaký graf brzdné dráhy km/h vs m. Popřípadě nastínit tuto vlastnost Ninebot by Segway® Z10 Děkuji

Dobrý den může se jednokolka Ninebot by Segway® Z10 používat i v dešti?

Dobrý den, máte někdo informaci jestli se už vyřešil problém s prvky které se v jednokolce grilují (řídící deska)? Je celkem spousta zpráv o této vadě, objevuje se po různě a samozřejmě tomu pomáhá teplo a třeba kopce kdy jednokolka podává max výkony. Né všem se to však stalo, třeba se to vyřešilo pro EU verzi.

Dobrý deň, chcel by som sa opýtať na životnosť tohto produktu. Teoreticky cca koľko km by mohol spraviť?

Dobrý den, Je možné si u vás jednokolku vyzkoušet na Showroomu v Holešovicích? Děkuji

Dobrý den Dodavate s Českým manuálem a certifikací EU? Jsou zaručeny náhradní díly a servis po dobu záruky?

Chcem upozorniť na predĺženie dodávané k ventilu. Je nepoužiteľné. Akurát si s ním znížite tlak v pneu a nedá sa dofúkať. Odporúčam si najskôr zohnať iné. Napríklad v pneuservise na nákladné vozidlá majú za pár centov plastové predĺženie. Neviem kde urobili páni z Číny chybu, ale takéto niečo pribaliť ??? Poprosím predajcu aby na toto zákazníka upozornili a zjednali nápravu. Ďakujem

Je povoleno s tim jezdit na ulici v ćr? A je helma povinná?

12
Diskusia a poradňa k Ninebot by Segway® Z10
Príslušenstvo pre Ninebot by Segway® Z10 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ninebot by Segway® Z10. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Ninebot by Segway® Z10. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ninebot by Segway® Z10. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Ninebot by Segway® Z10.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií