Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.
Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Ninebot Kickscooter Air T15E

Zobraziť katalóg
Ninebot Kickscooter Air T15E
Elektrická kolobežka s výkonom 250 W, biela farba, maximálna rýchlosť 20 km/h, dojazd až 12 km, kapacita batérie 4.65 Ah, skladacia konštrukcia, hmotnosť 10.5kg
Kód:  NINE34 Produktové číslo:  8719324556972 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ninebot Kickscooter Air T15E

Elektrická kolobežka Ninebot KickScooter Air T15E by Segway

Ak ste zaťažení na krásny a moderný dizajn, zároveň ale vyžadujete aj najvyššiu kvalitu a vysoký výkon, iste vás nadchne táto nová elektrická kolobežka Ninebot KickScooter Air T15E so svojím moderným futuristickým vzhľadom. Okrem toho je tento model, s váhou iba 10,5 kg, veľmi kompaktný, zložíte ho - a to dokonca vrátane riadidiel - počas jedinej sekundy jednoduchým stlačením tlačidla.Ideálna mestská kolobežka Ninebot KickScooter Air T15E sa vyznačuje dostatočným dojazdom, 12 km, vyjde do kopca až s 15 % sklonom a dopraví vás kamkoľvek maximálnou rýchlosťou 20 km/h. Zvoliť si môžete hneď 4 jazdné režimy, a to jednoduchým kliknutím na multifunkčný zadný blatník, pomocou ktorého budete ovládať pohodlne aj ďalšie funkcie, bez nutnosti pustenia riadidiel. Iste oceníte elegantné dizajnové aj funkčné prvky, ako ambientné podsvietenie na linkeriadidiel alebo štýlové lineárne zadné svetlo. Samozrejmosťou vo výbave kolobežky Ninebot KickScooter Air T15E je tempomat, prehľadný displej LED, super reflexné odrazky E-MARK, výkonný predný svetlomet s vysokým jasom alebo bezúdržbové pneumatiky s veľkosťou 7,5" pri prednom a 6" pri zadnom kolese. Tieto kolesá disponujú ochranou proti vzniku defektu.


Kľúčové vlastnosti elektrickej kolobežky Ninebot KickScooter Air T15E by Segway

  • Elektrokolobežka spoločnosti Segway-Ninebot s veľmi ľahkou konštrukciou, nízkou energetickou spotrebou a futuristickým dizajnom
  • Motor novej generácie s výkonom 250 W a HPD (High Power Density) je opatrený inteligentnými senzormi
  • BMS inteligentná správa batérie pri jazde z kopca alebo brzdení rekuperuje prebytočnú energiu späť do batérie
  • Kolobežka Ninebot KickScooter Air T15E dokáže ísť rýchlosťou až 20 km/h
  • Dojazdová vzdialenosť 12 km dokonale postačí na mestské dochádzanie
  • Zvládne až 15 % stúpanie
  • Veľmi jednoduchý skladací mechanizmus jednoduchým stlačením jediného tlačidla, zloží dokonca aj rukoväti
  • Multifunkčný zadný blatník zaistí pohodlné ovládanie bez nutnosti púšťania riadidiel
  • Výber zo 4 režimov jazdy: Chodec (6 km/h), režim Úspory energie (10 km/h), Štandardný režim (15 km/h) a Športový režim (20 km/h)
  • Štýlový displej LED poskytuje informácie o jazdných údajoch a stave batérie
  • Možnosť prepojenia kolobežky KickScooter Air T15E s mobilnou aplikáciou Segway-Ninebot
  • Dvojitý brzdný systém (predná elektronická regeneratívna brzda a brzdový pedál pri zadnom kolese) pre maximálnu bezpečnosť
  • Predný svetlomet LED s vysokým jasom a výkonom 2,5 W
  • K tomu elegantná linka s nastaviteľnou farbou ambientného podsvietenia
  • Kolobežka Ninebot KickScooter Air T15E by Segway chránená vodoodolným stupňom IPX4
  • Iste oceníte aj tempomat, špičkové certifikované odrazky E-MARK alebo elektrický zvonček
  • Bezúdržbové pneumatiky s minimálnym rizikom defektu s veľkosťou 7,5" predného kolesa a 6" zadného
  • Odolná a pritom nadštandardne ľahká konštrukcia s váhou len 10,5 kg
  • Súčasťou balenia je stojan na kolobežku Air T15E, ktorý výborne poslúži na jej skladovanie a pohodlné nabíjanie

Elektrická kolobežka Ninebot KickScooter Air T15E kombinuje moderné technológie a umenie

Elektrická kolobežka Ninebot KickScooter Air T15E by Segway je jedným z vôbec najkompaktnejších a energeticky najúspornejších modelov elektrokolobežiek určených do mesta, aké boli doteraz predstavené. Kolobežka bola navrhnutá priamo pre mestské prostredie, čo sa vyznačuje dostačujúcim dojazdom 12 km, nadštandardnou ľahkosťou jej konštrukcie a tiež futuristickým vzhľadom, vďaka ktorému sa budete výrazne líšiť od ostatných. Buďte o krok vpred s elektrickou kolobežkouNinebot KickScooter Air T15E.





Jednoduchý skladací mechanizmus doplnený o sklopné rukoväti

Nie nadarmo je elektrická kolobežka Ninebot KickScooter Air T15E nazývaná tou najkompaktnejšou na súčasnom trhu. Jej zloženie nezaberie dlhšie ako jedinú sekundu a postačí jednoducho stlačiť tlačidlo. Akonáhle kolobežku Air T15E zložíte, dosahuje výšku iba 22 cm, jej rukoväti sa tiež samé zložia a v kombinácii s jej ľahkou váhou 10,5 kg ani nepocítite, že ju pri sebe máte, nech už budete cestovať kamkoľvek a akýmkoľvek spôsobom.

Stojan na parkovanie a nabíjanie

Ani so skladovaním elektrokolobežky Ninebot KickScooter Air T15E doma si nemusíte robiť starosti, lebo v balení nájdete aj obal, ktorý môžete využiť ako stojan. Ten je vyrobený z úplne recyklovateľného expandovaného polypropylénu (EPP) a zaistí tiež pohodlné nabíjanie kolobežky Ninebot KickScooterAir T15E by Segway.

Štyri jazdné režimy elektrickej kolobežky Air T15E

Na elektrickej kolobežke Ninebot KickScooter Air T15E budete môcť zvoliť hneď 4 režimy jazdy, ktoré jednoducho prepínate stlačením multifunkčného zadného blatníka. Na výber máte režimy Chodec (6 km/h), Úspora energie (10 km/h), Štandardný režim (15 km/h) a Športový režim (20 km/h).

Elektrokolobežka Ninebot KickScooter Air T15E zvládne aj 15 % sklon

S motorom novej generácie s výkonom 250 W a HPD (High Power Density) vám nebude robiť žiadny problém vyjsť s elektrokolobežkou Air T15E aj kopce s 15 % stúpaním. Stabilná a bezpečná prevádzka motora je zaistená inteligentnými senzormi.



Čistý a jemný dizajn prehľadného displeja

Displej elektrickej kolobežky Ninebot KickScooter Air T15E máte stále na očiach vďaka jeho príhodnému umiestneniu v jednej línii s riadidlami a neuniknú vám tak žiadne informácie o jazde, zvolenom jazdnom režime, aktuálnom stave batérie, pripojení bluetoothu alebo upozornenie na vykonanie údržby.

Bezpečnosť na prvom mieste s integrovaným predným svetlometom a zadným a brzdovým svetlom LED

V prednej časti kolobežky Ninebot KickScooter Air T15E by Segway sa nachádza svetlomet LED s vysokým jasom a výkonom 2,5 W, s ktorým budete bezpečne vidieť na cestu počas akejkoľvek dennej doby. Pri vypnutom svetlomete sa jeho dizajn prelína s čiernym telom kolobežky Air T15E a nenarušuje tak jeho elegantný vzhľad. S lineárne navrhnutým zadným svetlom nielenže stúpa atraktivita elektrickej kolobežky Ninebot KickScooter Air T15E, ale ľahšie vás tak ostatní účastníci premávky uvidia.

Multifunkčný zadný blatník elektrickej kolobežky Ninebot KickScooter Air T15E

Ďalšou z dômyselných vymožeností elektrickej kolobežky Air T15E je multifunkčný zadný blatník. Mnoho hlavných funkcií kolobežky budete ovládať práve kliknutím na tento blatník, čo vám zaistí maximálny zážitok z jazdy bez nutnosti púšťania riadidiel. Prostredníctvom blatníka budete ľahko ovládať funkcie, ako je hlavný vypínač kolobežky Air T15E, zadná brzda, zapnutie a vypnutie svetiel alebo môžete týmto spôsobom prepínať jazdné režimy.



Ninebot KickScooter Air T15E by Segway

Sledujte dáta z jazdy cez mobilnú aplikáciu

Model elektrokolobežky Air T15E môžete prepojiť s mobilnou aplikáciou Segway-Ninebot a okrem nastavenia ľubovoľnej farby ambientného osvetlenia LED ju využiť aj na sledovanie svojich jazdných dát, ako je stav batérie, tempomat, rýchlosť jazdy či aktuálny jazdný režim a ďalšie.

Ninebot KickScooter Air T15E by Segway

Ninebot KickScooter Air T15E rekuperuje nevyužitú energiu späť do batérie

Moderný brzdový systém elektrickej kolobežky Air T15E poskytuje ešte dlhší dojazd pomocou rekuperácie energie pri jazde z kopca či brzdenia späť do integrovanej lítiovej batérie. Táto regeneratívna schopnosť kolobežky Ninebot KickScooter Air T15E tiež zníži opotrebovanie bŕzd.

Ninebot KickScooter Air T15E by Segway

Prvotriedna kvalita materiálu kolobežky Air T15E

Telo kolobežky Ninebot KickScooter Air T15E by Segway je vyrobené z vysokokvalitnej zliatiny hliníka a horčíka, čo zaručuje jej ľahkosť, odolnosť a maximálnu spoľahlivosť.  Všetky použité materiály sú ďalej recyklovateľné a obávať sa nemusíte ani korózie.


Ninebot KickScooter Air T15E by Segway

Prispôsobiteľné ambientné podsvietenie

Moderný a nadčasový dizajn nie je jedinou pýchou elektrickej kolobežky Air T15E čo sa týka vzhľadu -  v riadidlách s ambientným podsvietením nájdete totiž aj lineárne svetelné linky,  ktorých farbu si môžete prispôsobiť úplne svojmu vkusu prostredníctvom mobilnej aplikácie Segway-Ninebot. Tento jemný, ale veľmi elegantný dizajnový prvok elektrickú kolobežku Ninebot KickScooter Air T15E ešte viac zoštíhľuje a robí z nej ozajstné umelecké dielo.

Ninebot KickScooter Air T15E by Segway

Inteligentná správa batérie BMS kolobežky Air T15E

V spoločnosti Segway-Ninebot sa už viac ako 7 rokov nepretržite vyvíja technológia inteligentnej správy batérie BMS, pričom ich prax s viac ako 300 miliónmi batérií je zárukou ich kvality. Takúto inteligentnú správu batérie BMS nájdete samozrejme aj na elektrickej kolobežke Ninebot KickScooter Air T15E by Segway a môžete sa tak tešiť na veľmi dlhú životnosť batérie, to najvyššie bezpečie a presné a aktualizované údaje o stave batérie.

Ninebot KickScooter Air T15E by Segway

Certifikované odrazky E-MARK

Pri jazde na kolobežke Ninebot KickScooter Air T15E sa nemôže stať, že by vás niekto prehliadol. Bezpečie je totiž vždy na prvom mieste a preto dostala elektrokolobežka Air T15E do výbavy tiež super reflexné certifikované odrazky E-MARK, umiestnené na konštrukcii vpredu aj z boku.



Parametre a špecifikácia

Určenie
Pre dospelých Hotovo!
Hmotnosť
10,5 kg Hotovo!
Materiál rámu
Hliníkový Hotovo!
Dĺžka kolobežky
101,9 cm Hotovo!
Ďalšie vlastnosti
Skladacia konštrukcia, Stojanček, Zvonček, Tempomat, Displej Hotovo!

Jazdec

Určenie
Pre dospelých Hotovo!

Konštrukcia

Hmotnosť
10,5 kg Hotovo!
Materiál rámu
Hliníkový Hotovo!
Dĺžka kolobežky
101,9 cm Hotovo!

Vlastnosti

Ďalšie vlastnosti
Skladacia konštrukcia, Stojanček, Zvonček, Tempomat, Displej Hotovo!
Brzdový systém
Nášľapná brzda, Elektronická brzda Hotovo!
Farba
Biela Hotovo!
Stupeň krytia
IPX4 Hotovo!
Osvetlenie
Predné svetlo, Zadné svetlo, Zadná odrazka, Predná odrazka Hotovo!

Kolesá

Priemer predného kolesa
190,5 mm (7,5 ") Hotovo!
Priemer zadného kolesa
152,4 mm (6 ") Hotovo!

Pohon

Výkon
250 W Hotovo!
Maximálna rýchlosť
20 km/h Hotovo!
Maximálne stúpanie
15 % Hotovo!

Batéria

Maximálny dojazd
12 km Hotovo!
Kapacita batérie
4,65 Ah Hotovo!
Typ batérie
Lítiovo-iónová Hotovo!
Napätie batérie
36 V Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ninebot Kickscooter Air T15E Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ninebot Kickscooter Air T15E.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií