Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Ninebot Kickscooter F25E by Segway

Zobraziť katalóg
Ninebot Kickscooter F25E by Segway
4,0 1 hodnotení
Elektrická kolobežka s výkonom 250 W, nosnosť 100kg, antracitová farba, maximálna rýchlosť 25 km/h, dojazd až 25 km, kapacita batérie 7.65 Ah, skladacia konštrukcia, hmotnosť 15.3kg
Kód:  NINE42 Produktové číslo:  8720254405469 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Ninebot Kickscooter F25E by Segway

Elektrická kolobežka Ninebot Kickscooter z novej generácie F-Series

Nová kolobežka Ninebot Kickscooter F25E by Segway ponúka všetko, čo potrebujete. Dostatočne veľká batéria a výkonný motor umožňuje v závislosti od zvoleného jazdného režimu dôjsť až 25 km na jedno nabitie. V režime Sport zvládne kolobežka ísť rýchlosťou až 25 km/h. Vďaka svojmu výkonu si poradí aj s 10 % stúpaním. O pohodlnú a bezpečnú jazdu sa stará nízko položené ťažisko a 10-palcové pneumatiky s dušou. Na zastavenie elektrickej kolobežky Ninebot Kickscooter F25E by Segway budete mať k dispozícii prednú elektrickú brzdu a zadnú kotúčovú brzdu. Vďaka bluetoothovému pripojeniu sa môžete cez aplikáciu v smartfóne spojiť s e-kolobežkou. Medzi riadidlami je umiestnený jasný a čistý displej LED, na ktorom uvidíte všetky informácie v reálnom čase. Dvojitým poklepaním možno meniť jazdné režimy.

Precízne spracovaná elektrokolobežka pre dospelých Ninebot Kickscooter F25E

Na elektrokolobežke Ninebot Kickscooter F25E by Segway bezpochyby oceníte ľahkú a jednoducho skladaciu konštrukciu. Môžete si ju tak bez problémov vziať so sebou do spojov mestskej hromadnej dopravy, uložiť do kufra auta alebo pohodlne prenášať v jednej ruke. Ninebot Kickscooter F25E by Segway má po novom odolnejší rám trojuholníkovej konštrukcie, ktorá prepožičiava elektrokolobežke pevnosť a tuhosť. Nízke ťažisko e-kolobežky Ninebot Kickscooter F25E by Segway dodá počas jazdy pocit stability a bezpečia. 

Ninebot Kickscooter F25E by Segway má skvele viditeľný a čistý displej

Elektrická kolobežka Ninebot Kickscooter F25E sa honosí elegantným dizajnom a jasným, čistým displejom LED na riadidlách. Ten bude v reálnom čase ukazovať nielen aktuálnu rýchlosť, ale aj režim napájania a stav batérie. Ninebot Kickscooter F25E by Segway disponuje technológiou bluetooth, takže ju jednoducho spárujete so smartfónom s aplikáciou Segway-Ninebot. Dvojitým kliknutím na displej elektrickej kolobežky Ninebot Kickscooter môžete prepínať jazdné režimy:

  • Eco – tento režim použite na dosiahnutie maximálneho dojazdu kolobežky
  • Standard – rýchlosť a dojazd sú vyvážené tak, aby ste sa dostali tam, kam potrebujete, a zároveň si vychutnali kvalitnú jazdu
  • Sport – vychutnajte si maximálnu rýchlosť kolobežky, ktorá je 25 km/h (menší dojazd)
  • Walk – ak chcete vedľa elektrokolobežky len ísť, použite tento režim

Vysokovýkonný motor

Motor elektrokolobežky disponuje výkonom 250 W, vďaka čomu môžete s ňou ísť rýchlosťou až 25 km/h. Ninebot Kickscooter F25E by Segway si poradí aj s 10 % stúpaním. Maximálny dojazd elektrickej kolobežky činí 25 km v závislosti od zvoleného jazdného režimu.

Ninebot Kickscooter F25E by Segway s kvalitným osvetlením

Pri jazde na kolobežke je dôležité nielen vidieť, ale zároveň aj byť videný. Elektrická kolobežka pre dospelých Ninebot Kickscooter F25E by Segway má neoslňujúci predný svetlomet LED s výkonom 2,1 W. Samozrejmosťou sú tiež brzdové a zadné svetlá. Pre viditeľnosť v prevádzke oplýva elektrická kolobežka Ninebot Kickscooter F25E by Segway aj špeciálnymi odrazkami E-MARK, ktoré sú umiestnené vpredu, vzadu a na bokoch. Ak vám niekto vstúpi do cesty, môžete naň zazvoniť mechanickým zvončekom.

Kvalitné pneumatiky a nízko položené ťažisko

Pohodlnú a bezpečnú jazdu na elektrickej kolobežke Ninebot Kickscooter F25E by Segway zaisťujú 10-palcové pneumatiky s vnútornou dušou. Tie prispievajú nielen k lepšiemu výkonu kolobežky, ale aj efektívne tlmia nárazy pri prechádzaní nerovností alebo pri jazde v teréne. Akumulátor elektrickej kolobežky Ninebot KickscooterF25E by Segway je umiestnený v stúpadle, vďaka čomu má elektrická kolobežkapre dospelého nízke ťažisko a preto aj dobrú stabilitu. 

Ninebot Kickscooter F25E by Segway sa nabíja cez port v opierke nôh

K nabíjaciemu portu kolobežky Ninebot Kickscooter sa ľahko dostanete, pretože je umiestnený na stúpadle. Kapacita batérie elektrokolobežky Ninebot Kickscooter F25E by Segway je 275 Wh (7,65 Ah) a jej plné nabitie zaberie približne 5 hodín. BMS systém chráni batériu elektrickej kolobežky proti prebitiu, prehriatiu aj skratu

Elektrická kolobežka používa rekuperačný systém

Vďaka regeneratívnemu brzdeniu sa premieňa kinetická energia kolobežky Ninebot Kickscooter pri brzdení na elektrickú energiu. Dojazd kolobežky Ninebot Kickscooter F25E by Segway sa tak neustále predlžuje. Takto vytvorená energia sa totiž ukladá do zabudovaného lítiového akumulátora. Samotný brzdný systém elektrickej kolobežky pre dospelých Ninebot Kickscooter F25E by Segway sa skladá z dvochna sebe nezávislých častí – elektrickej prednej brzdy a zadnej kotúčovej brzdy. Práve to umožňuje v prípade potreby zastaviť bezpečnejšie a rýchlejšie.

S aplikáciou budete mať dokonalý prehľad

Elektrická kolobežka pre dospelého Ninebot Kickscooter F25E by Segway disponuje bluetoothovým pripojením, takže ju môžete jednoducho prepojiť s telefónom a aplikáciou Segway-Ninebot. Tá je zadarmo dostupná ako pre zariadenie Android tak aj iOS. V aplikácii budete mať všetky dostupné informácie o kolobežke. Vždy budete napríklad vedieť, či máte dostatok batérie na ďalšiu jazdu.Aplikácia slúži na aktualizáciu firmvéru na zaistenie maximálnej funkčnosti.


Parametre a špecifikácia

Krajina
Česko, Slovensko Hotovo!
Určenie
Pre dospelých Hotovo!
Maximálna výška jazdca
200 cm Hotovo!
Minimálna výška jazdca
120 cm Hotovo!
Nosnosť
100 kg Hotovo!

Typ zásuvky

Krajina
Česko, Slovensko Hotovo!

Jazdec

Určenie
Pre dospelých Hotovo!
Maximálna výška jazdca
200 cm Hotovo!
Minimálna výška jazdca
120 cm Hotovo!

Konštrukcia

Nosnosť
100 kg Hotovo!
Hmotnosť
15,3 kg Hotovo!
Materiál rámu
Hliníkový Hotovo!
Materiál držadiel
TPR Hotovo!
Dĺžka kolobežky
114 cm Hotovo!
Minimálna výška riadidiel
116 cm Hotovo!
Maximálna výška riadidiel
116 cm Hotovo!

Vlastnosti

Typ
Mestská Hotovo!
Ďalšie vlastnosti
Skladacia konštrukcia, Stojanček, Zvonček, Displej, Rekuperácia energie (KERS) Hotovo!
Brzdový systém
Kotúčová brzda Hotovo!
Farba
Antracitová Hotovo!
Stupeň krytia
IPX5 Hotovo!
Osvetlenie
Predné svetlo Hotovo!

Kolesá

Priemer predného kolesa
254 mm (10 ") Hotovo!
Priemer zadného kolesa
254 mm (10 ") Hotovo!
Materiál koliesok
Pneu Hotovo!

Pohon

Výkon
250 W Hotovo!
Maximálna rýchlosť
25 km/h Hotovo!
Maximálne stúpanie
10 % Hotovo!

Batéria

Maximálny dojazd
25 km Hotovo!
Kapacita batérie
7,65 Ah Hotovo!
Typ batérie
Lítiovo-iónová Hotovo!
Napätie batérie
36 V Hotovo!

Kompatibilný OS

Kompatibilný OS
Android, iOS Hotovo!

Priemer kolies

Priemer kolies
10" Hotovo!
Viac parametrov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Ninebot Kickscooter F25E by Segway Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ninebot Kickscooter F25E by Segway.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií