Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Aplikace

Nitro Fate

Zobraziť katalóg
Nitro Fate
Snowboard – určený pre ženu na all mountain; typ jazdca: športový; tvar snowboardu: directional; prehnutie: camber; šírka snowboardu: Normal; sezóna: 2019/2020; jadro: Powerlite – celodrevené jadro, ktoré zariadi reakciu a pop v snowparku aj mimo neho.
Kód:  SPTni488nad Produktové číslo:  SPTni488nad

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nitro Fate

Snowboard nitro Fateponúka dokonalú kombináciu stability, flexibility a ovládateľnosti. Directional tvar s vykrojením Dual Degressive prináša inserty mierne posunuté dozadu, čo umožňuje stabilnú a univerzálne jazdu a súčasne hravosť i ľahkosť. Vďaka Cam-Out prehnutiu snowboard citlivo a okamžite reaguje na pokyny aj pri veľkých rýchlostiach a je schopný veľa odpustiť. Pre ešte vyššiu rýchlosť na snehu je vybavený skĺznicou Sintered Speed Formula HD, ktorá je vysoko odolná oderu a perfektne absorbuje vosk.

Kľúčové vlastnosti snowboardu Nitro Fate

  • Snowboard určený pre ženy
  • Vhodný na all mountain
  • S dokonalou stabilitou, pružnosťou aj ovládateľnosťou
  • Stabilná a univerzálna jazda vďaka tvaru Directional
  • Cam-Out prehnutie na okamžité reakcie a odpúšťanie chýb
  • Skĺznica Sintered Speed Formula HD vysoko odolná oderu
  • Pružnosť All Terrain na ovládnutie každého terénu
  • Nitro Fate s veľmi ľahkým jadrom Power Lite
  • S profilom jadra Reflex pre vyššiu torznú flexiu
  • Bi-Lite lamináty zaručujúce lepší cit pre dosku
  • Farebné vyhotovenie: čierno-modré

S perfektnými jazdnými vlastnosťami v každom teréne

Nitro Fate vďaka pružnosti All Terrain predstavuje najuniverzálnejšiu doska na ovládnutie každého terénu. Veľmi ľahké jadro Power Lite z topoľa zaručí perfektnú kombináciu flexibility, spoľahlivosti a jazdných vlastností. Ovládateľnosť a vyššiu torznú flexiu umožní profil jadraReflex, zatiaľ čo Bi-Lite lamináty, ktoré sú vytvorené na perfektné silu aj výkonnosť, ponúkajú ešte lepší cit pre dosku. Nitro Fate je vhodný pre všetky športové snowboardistky, ktoré uprednostňujú výkonnú a súčasne stabilnú jazdu.

Veľkosti:
144, 147, 150 a 153 cm


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nitro Fate Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nitro Fate. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Nitro Fate.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií