AlzaPlus+ sport Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Nitro Lynx teal M

Zobraziť katalóg
Nitro Lynx teal M
Viazanie na snowboard dámske, vzduchové tlmenie pod pätou aj špičkou, asymetrická pätka, pohodlné flexibilné strapy, predný strap možno zapnúť cez špičku aj cez priehlavok. Hliníkové Speedwheel račne.
Kód:  SPT2481 Produktové číslo:  7630024987907

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nitro Lynx teal M Predaj skončil

Nitro Lynx teal M

Každý športovec vie, že základom úspechu a pôžitku zo športu je kvalitné vybavenie. Pri snowboardingu to nie je len doska, ale aj oblečenie, topánky a predovšetkým viazanie. Preto vám prinášame toto podarené viazanie od spoločnosti Nitro. Ide o sériu Lynx, ktorá je určená predovšetkým pre ženy a disponuje kvalitným vyhotovením spolu so širokou škálou moderných technológií.

Kľúčové vlastnosti

  • Dual Air Dampending pruženie
  • Dámska opierka typu S
  • Precision Fit 2 základňa
  • Nastaviteľný strap
  • Hliníkové Speedwheel račne
  • Veľkosť M: pre topánky 38,5 - 43,5 EÚ

Plné moderných technológií

Toto viazanie vás uchváti zásobou inovatívnych technológií, ktoré znásobia pôžitok z jazdy. Viazanie je výnimočne pohodlné vďaka ultraľahkej základni Precision Fit 2, ktorá má pod pätou tlmič Dual AIR Dampening pre pohodlie a precízne usadenie topánky. Opierka TYPE S vychádza v ústrety súčasnému štýlu jazdenia so širokým postojom. Na dosiahnutie maximálneho tlaku na os topánky je os opierky posunutá o 5 stupňov dovnútra. Doska tak drží lepšie na hrane, viazanie je pohodlnejšie a ľahšie.

Určite oceníte aj pohodlné, flexibilné strapy, pričom predný strap je možné zapnúť cez špičku aj cez priehlavok. Bonusom sú hliníkové račne Aluminum Speedwheel Buckles, ktoré zaručujú maximálnu životnosť.

Od snowboardistov pre snowboardistov

Značku Nitro Snowboards založili dvaja jazdci, ktorí chceli vyrábať kvalitné vybavenie, pretože ponuka na trhu sa im zdala nedostatočná. Snowboarding bol pre nich vášňou a zostal ňou dodnes. Vďaka tomu sú snowboardy aj príslušenstvo tejto značky do detailu premyslené a zážitok z jazdy je neoceniteľný.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nitro Lynx teal M.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií