Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaPlus+ sport Aplikace

Nitro Prime veľ. 162

Zobraziť katalóg
Nitro Prime veľ. 162
Snowboard pánsky, vykrojenie radial, jadro Powercore, lamináty Bi-lite, skĺznica Premium extruded FH, directional, all terrain flex
Kód:  SPT2457 Produktové číslo:  7630024989826

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nitro Prime veľ. 162

Predstavujeme vám novú generáciu pánskych snowboardov od spoločnosti Nitro. Nie je ňou nikto iný ako veľmi obľúbená séria Prime, avšak vylepšená o množstvo nových technológií. Vďaka tejto doske sa dočkáte úžasného pôžitku z jazdy a budete si želať, aby zima nikdy neskončila. Na tejto doske si perfektne zajazdia ako profesionáli, tak aj úplní začiatočníci.

Kľúčové vlastnosti

  • Vykrojenie radial
  • Jadro Powercore
  • Lamináty Bi-lite
  • Skĺznica Premium extruded FH
  • Directional
  • All terrain flex

Plný moderných technológií

Jadro Powercore využíva topoľové drevo od špičky po pätu. Tento osvedčený materiál poskytuje dostatok sily a nízkej hmotnosti. Vďaka tomu získava táto doska perfektný mix pružnosti a odozvy. Premium Extruded FH Base je navrhnutá tak, aby poskytla vysokú odolnosť, rýchlosť a nízke nároky na údržbu, to všetko v jednom materiáli skĺznice. Táto FH skĺznica potrápi raily a mestské prekážky tak, ako žiadna iná. Bi-Lite Laminates je materiál, ktorému veria všetci jazdci. Lamináty sú navrhnuté pre silnú a pružnú dosku.

Od snowboardistov pre snowboardistov

Značku Nitro Snowboards založili dvaja jazdci, ktorí chceli vyrábať kvalitné vybavenie, pretože ponuka na trhu sa im zdala nedostatočná. Snowboarding bol pre nich vášňou a zostal ňou dodnes. Vďaka tomu sú snowboardy tejto značky do detailu premyslené a zážitok z jazdy je neoceniteľný.

Parametre a špecifikácia:

Vyhotovenie:
Klasické

Dĺžka:
162 cm

Určenie:
Pánske

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nitro Prime veľ. 162 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nitro Prime vel. 162.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií