Emise pro AP+ v app - všechny segmenty P&G MS v hokeji_CZ

Nitro Stance veľ. 156 WIDE

Zobraziť katalóg
Nitro Stance veľ. 156 WIDE
Snowboard univerzál freestyle, vykrojenie radial, jadro Powercore, lamináty Bi-lite, skĺznica Premium extruded FH, flatout rocker camber, twin tip, urban flex
Kód:  SPT2459 Produktové číslo:  7630024990709

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nitro Stance veľ. 156 WIDE

Predstavujeme vám novú generáciu univerzálnych freestyle snowboardov od spoločnosti Nitro. Nie je ňou nikto iný ako veľmi obľúbená séria Stance, avšak vylepšená o množstvo nových technológií. Vďaka tejto doske sa dočkáte úžasného pôžitku z jazdy a budete si želať, aby zima nikdy neskončila. Na tejto doske si perfektne zajazdia ako profesionáli, tak aj úplní začiatočníci.

Kľúčové vlastnosti

  • Wide vyhotovenie
  • Vykrojenie radial
  • Jadro Powercore
  • Lamináty Bi-lite
  • Skĺznica Premium extruded FH
  • Flatout rocker camber
  • Twin tip
  • Urban flex

Plný moderných technológií

Jadro Powercore využíva topoľové drevo od špičky po pätu. Tento osvedčený materiál poskytuje dostatok sily a nízkej hmotnosti. Vďaka tomu získava táto doska perfektný mix pružnosti a odozvy. Premium Extruded FH je navrhnutá tak, aby poskytla vysokú odolnosť, rýchlosť a nízke nároky na údržbu, to všetko v jednom materiáli skĺznice. Táto FH skĺznica potrápi raily a mestské prekážky tak, ako žiadna iná.

Bi-Lite Laminates je materiál, ktorému veria všetci jazdci. Lamináty sú navrhnuté pre silnú a pružnú dosku. Ďalej je tu Flat Out rocker camber, čo znamená, že nous a tail sa pozvoľna zdvíhajú skôr, ako to býva obvyklé. Doska je tak viac hravá, odpúšťa začiatočníkom a chyby prinášajú vytúžený progres.

Od snowboardistov pre snowboardistov

Značku Nitro Snowboards založili dvaja jazdci, ktorí chceli vyrábať kvalitné vybavenie, pretože ponuka na trhu sa im zdala nedostatočná. Snowboarding bol pre nich vášňou a zostal ňou dodnes. Vďaka tomu sú snowboardy tejto značky do detailu premyslené a zážitok z jazdy je neoceniteľný.

Parametre a špecifikácia:

Vyhotovenie:
Wide

Dĺžka:
159 cm

Určenie:
Univerzálne

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Prehnutie
Rocker Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Prehnutie
Rocker Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nitro Stance veľ. 156 WIDE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nitro Stance vel. 156 WIDE.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií