AlzaPlus+ sport Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Nitro Team Wide Gullwing 159

Zobraziť katalóg
Nitro Team Wide Gullwing 159
Snowboard – veľmi hravá doska na jazdu aj skoky, opačné prehnutie gullwing, široká verzia
Kód:  SPTNI025 Produktové číslo:  7630038367573

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nitro Team Wide Gullwing 159

Team je časom a jazdcami vyskúšaný a obľúbený snowboard na zábavu všetkého druhu. Prehnutie GULLWING ROCKER - hybrid camber a rocker prehnutia, opačné prehnutie uprostred dosky a klasické od viazania ku koncom. Výsledkom je doska, ktoré veľa odpúšťa, je živá a perfektne sa na nej učia triky. Zároveň má však vysoké ollie a veľmi dobre jazdí. Tvar DIRECTIONAL TWIN - vzhľadovo je to klasický twin, ale jadro a teda aj rozdelenie tvrdosti zodpovedá skôr directional snowboardu. Flexia All Terrain - najvšestrannejší flex, má jedinečný Nitro Pop s hladkou odozvou, ktorá vám umožní zdolať všetky kopce. Vykrojenie DUAL-DEGRESSIVE - toto vykrojenie je zmes menšieho rádiusu v centre a dvoch väčších na prednej a zadnej časti dosky. To vytvára hravosť, ľahkosť dosky a odpúšťa nečakané záseky. Jadro POWER LITE CORE - ultra ľahučké drevené jadro z topoľa umožní perfektnú jazdu s obrovským popom a bezkonkurenčnú pevnosť s minimálnou hmotnosťou. REFLEX CORE PROFILE - tenší profil medzi nohami zlepšuje ovládateľnosť a zvyšuje torznú flexiu. SINTERED SPEED FORMULA HD BASE - s využitím novej zmesi materiálov sme dokázali dosiahnuť vyššiu odolnosť, zvýšenie absorpcie vosku a vyššiu rýchlosť na snehu. NITRO STUPNICA tvrdosti a hravosti 7 (10 = najtvrdší, 1 = najmäkší a najhravejší).

Parametre a špecifikácia

Určené pre
Mužov Hotovo!
Dĺžka
159 cm Hotovo!
Prehnutie
Hybrid Hotovo!

Jazdec

Určené pre
Mužov Hotovo!

Rozmery

Dĺžka
159 cm Hotovo!

Ďalšie vlastnosti

Prehnutie
Hybrid Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Nitro Team Wide Gullwing 159 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nitro Team Wide Gullwing 159.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií