Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Dvojročná záruka teraz aj pre firmy Dvojročná záruka teraz aj pre firmy

Nitro Vagabond TLS Black 295

Zobraziť katalóg
Nitro Vagabond TLS Black 295
4,5 2 hodnotení
Topánky na snowboard – rýchle uťahovanie TLS, ľahká podrážka z TPR, tepelne tvarovateľná vložka, ukotvenie vložky v skelete
Kód:  SPTNI113 Produktové číslo:  7630038358502 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Nitro Vagabond TLS Black 295

Pánske snowboardové topánky v čiernom vyhotovení Nitro Vagabond TLS sú nadupané technológiami zaručujúcimi vašim nohám maximálne bezpečie a pohodlie. SNB topánky Nitro majú ľahkú podrážku z odolného a pružného TPR materiálu, ktorá zmierni nárazy a tvrdé dopady a poskytuje skvelú tepelnú izoláciu. Snowboardové topánky Vagabond TLS tiež disponujú vnútornou topánkou Cloud 1 so systémom proti voľnému pohybu päty, ktorá patrí vďaka anatomickej stielke medzi tie najpohodlnejšie, ktoré kedy boli vyrobené, perfektne sedí a noha v nej nekĺže. Kvalitné materiály a prvotriedne spracovanie potom garantujú dlhú životnosť. SNB topánky Nitro udržia vaše nohy v teple celý deň, či už sa preháňate v Alpách alebo schádzate najprudšie svahy v iných horách sveta.

Kľúčové vlastnosti SNB topánok Nitro Vagabond TLS Black

  • Pánske snowboardové topánky Nitro
  • Ľahká pružná a odolná TPR podrážka
  • Systém pre ľahké rozšnurovanie a vystúpenie z topánky
  • Systém proti voľnému pohybu päty
  • Tepelne tvarovateľná vložka pre maximálne pohodlie
  • Obloženie Cloud 1 s výbornými termoizolačnými vlastnosťami
  • Samostatné rýchle uťahovanie vnútornej topánky
  • Dvojzónový rýchlouťahovací systém

SNB topánky Nitro Vagabond TLS Black s vychytaným šnurovaním

SNB topánky Vagabond TLS spoľahlivo a rýchlo k vašej nohe upne dvojzónový rýchlouťahovací systém s extra pevnými šnúrkami s jadrom z materiálu Dyneema. Pohodlnému utiahnutiu vnútornej topánky zase prispieva inovované šnurovanie DLS. Bail Out systém sa postará o ľahké vyzutie topánok Flora pomocou jediného pohybu, ktorým veľmi rýchlo uvoľníte šnúrky.

Farba:
čierna

Tvrdosť topánok:
4

Parametre a špecifikácia

EU
46 Hotovo!
Mondopoint
295 mm Hotovo!

Veľkosť

EU
46 Hotovo!
Mondopoint
295 mm Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobry den, co prosim Vas znamena pojem "prijímame predobjednavky"? Chcel by som si kupit tento model TLS Black 295 (46EU) a zaujima ma ci ich treba doobjednat resp kolko by sa na ne cakalo po zaplateni. Vdaka

Diskusia a poradňa k Nitro Vagabond TLS Black 295
Príslušenstvo pre Nitro Vagabond TLS Black 295 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nitro Vagabond TLS Black 295.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií